Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Regen en buien

Een omvangrijk regengebied trekt van west naar oost over ons land en doet ook onze omgeving aan. Het is vandaag bewolkt en er valt lichte regen. In de middag vallen er buien. Op het eind van de middag wordt het droog en even later en ook in de avond klaart het op. De matige en later vrij krachtige wind is zuidwest. Het kwik loopt op naar 21°C. Vannacht zijn er brede opklaringen en daalt de temperatuur naar 15°C. Vrijdag is het wisselend bewolkt en vallen er in de ochtend buien. Af en toe zien we de zon. In de middag is het droog en is er steeds meer ruimte voor de zon. De matige wind blijft zuidwest. Met 20°C is het relatief53760108816 fris.

Foto:nat weer

Nu op RPL: Raadsvergadering

Man dreigt met springen

Logo HulpdienstenIn de Mariastraat in de Utrechtse binnenstad heeft een dertigjarige man lange tijd gedreigd om van een dak af te springen. Dinsdagavond rond half elf werden de hulpdiensten opgeroepen...

vanwege een verwarde man op een dak. De politie verzocht cafébezoekers binnen te blijven en de Mariastraat werd afgezet. Uit voorzorg plaatse de brandweer een valkussen. Een onderhandelaar ging met de man in gesprek, maar dat mocht niet baten. Het arrestatieteam werd vervolgens ingezet en zij zijn via een hoogwerker van de brandweer omhoog gegaan. Rond 1 uur in de nacht gaf de man de strijd op en stapte zelf in het bakje van hoogwerker.

De man is aangehouden en naar het politiebureau gebracht. Het motief van de man is nog niet bekend.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties