Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking maar later veel zon

Vandaag zien we de zon maar door een zwak front trekt er ook bewolking over. Zo te overzien blijft het droog. In de loop van de middag en avond wordt het vrij zonnig. De zwakke tot soms matige wind komt uit het westen. Het kwik loopt op naar 18°C. In de nacht is het vrij helder. De temperatuurmees87 daalt naar 7°C. Zaterdag wordt een zonnige dag. In de ochtend kan er nog wat bewolking voor komen. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 19°C is het zeer aangenaam.

Nu op RPL: Adele - When We Were Young

Man dreigt met springen

Logo HulpdienstenIn de Mariastraat in de Utrechtse binnenstad heeft een dertigjarige man lange tijd gedreigd om van een dak af te springen. Dinsdagavond rond half elf werden de hulpdiensten opgeroepen...

vanwege een verwarde man op een dak. De politie verzocht cafébezoekers binnen te blijven en de Mariastraat werd afgezet. Uit voorzorg plaatse de brandweer een valkussen. Een onderhandelaar ging met de man in gesprek, maar dat mocht niet baten. Het arrestatieteam werd vervolgens ingezet en zij zijn via een hoogwerker van de brandweer omhoog gegaan. Rond 1 uur in de nacht gaf de man de strijd op en stapte zelf in het bakje van hoogwerker.

De man is aangehouden en naar het politiebureau gebracht. Het motief van de man is nog niet bekend.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties