Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Regen en buien

Een omvangrijk regengebied trekt van west naar oost over ons land en doet ook onze omgeving aan. Het is vandaag bewolkt en er valt lichte regen. In de middag vallen er buien. Op het eind van de middag wordt het droog en even later en ook in de avond klaart het op. De matige en later vrij krachtige wind is zuidwest. Het kwik loopt op naar 21°C. Vannacht zijn er brede opklaringen en daalt de temperatuur naar 15°C. Vrijdag is het wisselend bewolkt en vallen er in de ochtend buien. Af en toe zien we de zon. In de middag is het droog en is er steeds meer ruimte voor de zon. De matige wind blijft zuidwest. Met 20°C is het relatief53760108816 fris.

Foto:nat weer

Nu op RPL: Raadsvergadering

Vragenlijst voor bewoners

Logo Veiligheids MonitorIn de gemeente Bodegraven-Reeuwijk krijgen vanaf 17 augustus 894 inwoners per post een vragenlijst toegestuurd in het kader van de veiligheidsmonitor. De Veiligheidsmonitor is een onderzoek...

naar criminaliteit, onveiligheid, buurtproblemen en het optreden van gemeente en politie. De resultaten worden in maart 2018 verwacht.

De gemeente gebruikt de uitkomsten van dit tweejaarlijks terugkerende onderzoek bij het vormgeven en evalueren van haar veiligheidsbeleid. Het is volgens burgemeester Van der Kamp belangrijk dat zoveel mogelijk van de inwoners die benaderd worden meedoen aan het onderzoek. Alleen bij hoge deelname ontstaat een goed beeld van de leefbaarheidsituatie in de gemeente.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties