Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Vandaag nog vrij zonnigmeesj1000 weer.

Vandaag kunnen we nog genieten van zonnig najaarsweer. In de ochtend lost de bewolking grotendeels op en is er ruimte voor de zon. Er staat een zwakke zuidoostenwind. Het kwik loopt op naar 21°C. In de nacht neemt de bewolking toe en later gaan er enkele buien vallen. De temperatuur daalt naar 13°C. Vrijdag slaat het weer om en zien we de andere kant van de herfst. In de ochtend zijn er nog opklaringen en valt er al een bui. In de middag is het bewolkt en valt er regen. De matige tot vrij krachtige wind draait naar het zuidwesten. Met 15°C is het een stuk frisser dan de afgelopen dagen.

Foto: herfst in het Brediusbos

Nu op RPL: Kelly Clarkson - My Life Would Suck Without You

Vragenlijst voor bewoners

Logo Veiligheids MonitorIn de gemeente Bodegraven-Reeuwijk krijgen vanaf 17 augustus 894 inwoners per post een vragenlijst toegestuurd in het kader van de veiligheidsmonitor. De Veiligheidsmonitor is een onderzoek...

naar criminaliteit, onveiligheid, buurtproblemen en het optreden van gemeente en politie. De resultaten worden in maart 2018 verwacht.

De gemeente gebruikt de uitkomsten van dit tweejaarlijks terugkerende onderzoek bij het vormgeven en evalueren van haar veiligheidsbeleid. Het is volgens burgemeester Van der Kamp belangrijk dat zoveel mogelijk van de inwoners die benaderd worden meedoen aan het onderzoek. Alleen bij hoge deelname ontstaat een goed beeld van de leefbaarheidsituatie in de gemeente.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties