Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Vandaag nog vrij zonnigmeesj1000 weer.

Vandaag kunnen we nog genieten van zonnig najaarsweer. In de ochtend lost de bewolking grotendeels op en is er ruimte voor de zon. Er staat een zwakke zuidoostenwind. Het kwik loopt op naar 21°C. In de nacht neemt de bewolking toe en later gaan er enkele buien vallen. De temperatuur daalt naar 13°C. Vrijdag slaat het weer om en zien we de andere kant van de herfst. In de ochtend zijn er nog opklaringen en valt er al een bui. In de middag is het bewolkt en valt er regen. De matige tot vrij krachtige wind draait naar het zuidwesten. Met 15°C is het een stuk frisser dan de afgelopen dagen.

Foto: herfst in het Brediusbos

Nu op RPL: Kelly Clarkson - My Life Would Suck Without You

Duizend euro voor een goed doel

Logo WecycleDe gemeente Woerden en Sint in Woerden doen mee aan “Wecycle” voor het goede doel. De 25 gemeenten die de meeste elektrische apparaten inleveren krijgen €1000.- voor het...

goede doel en dat is deze keer voor Woerden het “Consulaat van Sinterklaas”.

Vrijwilligster Anne Marie heeft het startsein gegeven met de eerste punten. Het project loopt nog tot 31 augustus. Van al de gemeenten in Nederland doet 82% mee. Op dit moment staat Woerden op plek 28 in het klassement en op nummer 1 staat de gemeente Dalfsen. Inwoners kunnen meedoen door oude en kapotte apparaten en gloeilampen in te leveren bij de Milieustraat en ter plekke in te loggen op de website van Wecycle met de mobiele telefoon.

Voor meer informatie voor het krijgen van punten zie: www.wecycle.nl/inleveren.nl.

Foto: Facebook RPL
32 anne marie

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties