Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Regen en buien

Een omvangrijk regengebied trekt van west naar oost over ons land en doet ook onze omgeving aan. Het is vandaag bewolkt en er valt lichte regen. In de middag vallen er buien. Op het eind van de middag wordt het droog en even later en ook in de avond klaart het op. De matige en later vrij krachtige wind is zuidwest. Het kwik loopt op naar 21°C. Vannacht zijn er brede opklaringen en daalt de temperatuur naar 15°C. Vrijdag is het wisselend bewolkt en vallen er in de ochtend buien. Af en toe zien we de zon. In de middag is het droog en is er steeds meer ruimte voor de zon. De matige wind blijft zuidwest. Met 20°C is het relatief53760108816 fris.

Foto:nat weer

Nu op RPL: Raadsvergadering

Duizend euro voor een goed doel

Logo WecycleDe gemeente Woerden en Sint in Woerden doen mee aan “Wecycle” voor het goede doel. De 25 gemeenten die de meeste elektrische apparaten inleveren krijgen €1000.- voor het...

goede doel en dat is deze keer voor Woerden het “Consulaat van Sinterklaas”.

Vrijwilligster Anne Marie heeft het startsein gegeven met de eerste punten. Het project loopt nog tot 31 augustus. Van al de gemeenten in Nederland doet 82% mee. Op dit moment staat Woerden op plek 28 in het klassement en op nummer 1 staat de gemeente Dalfsen. Inwoners kunnen meedoen door oude en kapotte apparaten en gloeilampen in te leveren bij de Milieustraat en ter plekke in te loggen op de website van Wecycle met de mobiele telefoon.

Voor meer informatie voor het krijgen van punten zie: www.wecycle.nl/inleveren.nl.

Foto: Facebook RPL
32 anne marie

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties