Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Vandaag nog vrij zonnigmeesj1000 weer.

Vandaag kunnen we nog genieten van zonnig najaarsweer. In de ochtend lost de bewolking grotendeels op en is er ruimte voor de zon. Er staat een zwakke zuidoostenwind. Het kwik loopt op naar 21°C. In de nacht neemt de bewolking toe en later gaan er enkele buien vallen. De temperatuur daalt naar 13°C. Vrijdag slaat het weer om en zien we de andere kant van de herfst. In de ochtend zijn er nog opklaringen en valt er al een bui. In de middag is het bewolkt en valt er regen. De matige tot vrij krachtige wind draait naar het zuidwesten. Met 15°C is het een stuk frisser dan de afgelopen dagen.

Foto: herfst in het Brediusbos

Nu op RPL: Kelly Clarkson - My Life Would Suck Without You

Politie lost waarschuwingsschot bij aanhouding

Logo Ambulance5De politie heeft een man zonder shirt en met een mes aangehouden op de parallelweg naast de A2 bij Nieuwegein. Volgens omstanders reageerde hij agressief naar de politie. Politieagenten...

voelden zich dusdanig bedreigd dat zij een waarschuwingsschot loste. Uiteindelijk slaagde de politie er in om de man die gewond was geraakt aan te houden. Hij is door de ambulancedienst behandeld en onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis gebracht.

De A2 is korte tijd afgesloten geweest.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties