Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Regen en buien

Een omvangrijk regengebied trekt van west naar oost over ons land en doet ook onze omgeving aan. Het is vandaag bewolkt en er valt lichte regen. In de middag vallen er buien. Op het eind van de middag wordt het droog en even later en ook in de avond klaart het op. De matige en later vrij krachtige wind is zuidwest. Het kwik loopt op naar 21°C. Vannacht zijn er brede opklaringen en daalt de temperatuur naar 15°C. Vrijdag is het wisselend bewolkt en vallen er in de ochtend buien. Af en toe zien we de zon. In de middag is het droog en is er steeds meer ruimte voor de zon. De matige wind blijft zuidwest. Met 20°C is het relatief53760108816 fris.

Foto:nat weer

Nu op RPL: Raadsvergadering

Politie lost waarschuwingsschot bij aanhouding

Logo Ambulance5De politie heeft een man zonder shirt en met een mes aangehouden op de parallelweg naast de A2 bij Nieuwegein. Volgens omstanders reageerde hij agressief naar de politie. Politieagenten...

voelden zich dusdanig bedreigd dat zij een waarschuwingsschot loste. Uiteindelijk slaagde de politie er in om de man die gewond was geraakt aan te houden. Hij is door de ambulancedienst behandeld en onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis gebracht.

De A2 is korte tijd afgesloten geweest.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties