Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Vandaag nog vrij zonnigmeesj1000 weer.

Vandaag kunnen we nog genieten van zonnig najaarsweer. In de ochtend lost de bewolking grotendeels op en is er ruimte voor de zon. Er staat een zwakke zuidoostenwind. Het kwik loopt op naar 21°C. In de nacht neemt de bewolking toe en later gaan er enkele buien vallen. De temperatuur daalt naar 13°C. Vrijdag slaat het weer om en zien we de andere kant van de herfst. In de ochtend zijn er nog opklaringen en valt er al een bui. In de middag is het bewolkt en valt er regen. De matige tot vrij krachtige wind draait naar het zuidwesten. Met 15°C is het een stuk frisser dan de afgelopen dagen.

Foto: herfst in het Brediusbos

Nu op RPL: Kelly Clarkson - My Life Would Suck Without You

Martine Bijl weer thuis

Logo Martine BijlDe uit Maarssen afkomstige presentatrice Martine Bijl is weer thuis gekomen na een behandeling wegens depressie in een kliniek. De depressie was gevolg van de hersenbloeding die zij...

in september 2015 kreeg. Martine was destijds bezig met de opname van het populaire televisieprogramma Heel Holland Bakt. Hierdoor moest het programma overgenomen worden door André van Duin.

De woordvoerder van de 69-jarige presentatrice heeft laten weten dat zij en haar man Berend Boudewijn blij zijn dat de behandeling is aangeslagen en dat ze weer naar huis mag.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties