Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Regen en buien

Een omvangrijk regengebied trekt van west naar oost over ons land en doet ook onze omgeving aan. Het is vandaag bewolkt en er valt lichte regen. In de middag vallen er buien. Op het eind van de middag wordt het droog en even later en ook in de avond klaart het op. De matige en later vrij krachtige wind is zuidwest. Het kwik loopt op naar 21°C. Vannacht zijn er brede opklaringen en daalt de temperatuur naar 15°C. Vrijdag is het wisselend bewolkt en vallen er in de ochtend buien. Af en toe zien we de zon. In de middag is het droog en is er steeds meer ruimte voor de zon. De matige wind blijft zuidwest. Met 20°C is het relatief53760108816 fris.

Foto:nat weer

Nu op RPL: Raadsvergadering

Martine Bijl weer thuis

Logo Martine BijlDe uit Maarssen afkomstige presentatrice Martine Bijl is weer thuis gekomen na een behandeling wegens depressie in een kliniek. De depressie was gevolg van de hersenbloeding die zij...

in september 2015 kreeg. Martine was destijds bezig met de opname van het populaire televisieprogramma Heel Holland Bakt. Hierdoor moest het programma overgenomen worden door André van Duin.

De woordvoerder van de 69-jarige presentatrice heeft laten weten dat zij en haar man Berend Boudewijn blij zijn dat de behandeling is aangeslagen en dat ze weer naar huis mag.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties