Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Regen en buien

Een omvangrijk regengebied trekt van west naar oost over ons land en doet ook onze omgeving aan. Het is vandaag bewolkt en er valt lichte regen. In de middag vallen er buien. Op het eind van de middag wordt het droog en even later en ook in de avond klaart het op. De matige en later vrij krachtige wind is zuidwest. Het kwik loopt op naar 21°C. Vannacht zijn er brede opklaringen en daalt de temperatuur naar 15°C. Vrijdag is het wisselend bewolkt en vallen er in de ochtend buien. Af en toe zien we de zon. In de middag is het droog en is er steeds meer ruimte voor de zon. De matige wind blijft zuidwest. Met 20°C is het relatief53760108816 fris.

Foto:nat weer

Nu op RPL: Raadsvergadering

Opnieuw verontruste bewoner bij Boekentuin

Logo Hond2Opnieuw heeft een verontruste bewoner een brief geschreven aan de gemeente Woerden over het realiseren van een hondenuitrenveld bij de Boekentuin, zoals wethouder Ivo ten Hagen...

dat voorgesteld heeft. De bewoner geeft aan dat het beleid van Ten Hagen wederom zal lijden tot onrust bij groepen omwonenden van de Boekentuin.

Volgens de briefschrijver is er met niemand overleg gepleegd over het besluit tot plaatsing van het hondenhekwerk op de Boekentuin. Het meest verontrust is de bewoner over een brief die afgelopen week door een medebewoner huis aan huis is bezorgd. Daarin staat dat als het hondenhekwerk er toch komt de aanwezige sociale voorzieningen moeten verhuizen naar het andere deel van de Boekentuin.

Volgens de verontruste bewoner zal dit plan zorgen voor een beangstigende scheiding tussen bewonersgroepen. Daarom waarschuwt de briefschrijver de gemeente dit niet te laten gebeuren, want anders zal er daadwerkelijk verzet uitbreken onder omwonenden.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties