Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Vandaag nog vrij zonnigmeesj1000 weer.

Vandaag kunnen we nog genieten van zonnig najaarsweer. In de ochtend lost de bewolking grotendeels op en is er ruimte voor de zon. Er staat een zwakke zuidoostenwind. Het kwik loopt op naar 21°C. In de nacht neemt de bewolking toe en later gaan er enkele buien vallen. De temperatuur daalt naar 13°C. Vrijdag slaat het weer om en zien we de andere kant van de herfst. In de ochtend zijn er nog opklaringen en valt er al een bui. In de middag is het bewolkt en valt er regen. De matige tot vrij krachtige wind draait naar het zuidwesten. Met 15°C is het een stuk frisser dan de afgelopen dagen.

Foto: herfst in het Brediusbos

Nu op RPL: Kelly Clarkson - My Life Would Suck Without You

Opnieuw verontruste bewoner bij Boekentuin

Logo Hond2Opnieuw heeft een verontruste bewoner een brief geschreven aan de gemeente Woerden over het realiseren van een hondenuitrenveld bij de Boekentuin, zoals wethouder Ivo ten Hagen...

dat voorgesteld heeft. De bewoner geeft aan dat het beleid van Ten Hagen wederom zal lijden tot onrust bij groepen omwonenden van de Boekentuin.

Volgens de briefschrijver is er met niemand overleg gepleegd over het besluit tot plaatsing van het hondenhekwerk op de Boekentuin. Het meest verontrust is de bewoner over een brief die afgelopen week door een medebewoner huis aan huis is bezorgd. Daarin staat dat als het hondenhekwerk er toch komt de aanwezige sociale voorzieningen moeten verhuizen naar het andere deel van de Boekentuin.

Volgens de verontruste bewoner zal dit plan zorgen voor een beangstigende scheiding tussen bewonersgroepen. Daarom waarschuwt de briefschrijver de gemeente dit niet te laten gebeuren, want anders zal er daadwerkelijk verzet uitbreken onder omwonenden.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties