Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Vandaag nog vrij zonnigmeesj1000 weer.

Vandaag kunnen we nog genieten van zonnig najaarsweer. In de ochtend lost de bewolking grotendeels op en is er ruimte voor de zon. Er staat een zwakke zuidoostenwind. Het kwik loopt op naar 21°C. In de nacht neemt de bewolking toe en later gaan er enkele buien vallen. De temperatuur daalt naar 13°C. Vrijdag slaat het weer om en zien we de andere kant van de herfst. In de ochtend zijn er nog opklaringen en valt er al een bui. In de middag is het bewolkt en valt er regen. De matige tot vrij krachtige wind draait naar het zuidwesten. Met 15°C is het een stuk frisser dan de afgelopen dagen.

Foto: herfst in het Brediusbos

Nu op RPL: Kelly Clarkson - My Life Would Suck Without You

IJsselstein trots op voetbalster Van de Sanden

Logo Voetbal 8De gemeente IJsselstein is trots op Shanice van de Sanden, een van de uitblinkers op het EK vrouwenvoetbal, en wil de voetbalster huldigen in haar geboorteplaats. Van de Sanden...

woont inmiddels in Engeland waar ze speelt voor FC Liverpool, maar haar familie is nog altijd in IJsselstein woonachtig. De straat waar haar ouderlijk huis staat, is al sinds de start van het EK een van de meest oranje straten van Nederland.

De gemeente houdt op 25 augustus een stadshuldiging voor allerlei sporters die kampioen zijn geworden of een bijzondere prestatie hebben geleverd. Mogelijk wil ze daaraan meedoen. Inmiddels is contact gelegd met het management van de populaire rechtsbuiten om te zien of het lukt haar dan ook in het zonnetje te zetten.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties