Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Regen en buien

Een omvangrijk regengebied trekt van west naar oost over ons land en doet ook onze omgeving aan. Het is vandaag bewolkt en er valt lichte regen. In de middag vallen er buien. Op het eind van de middag wordt het droog en even later en ook in de avond klaart het op. De matige en later vrij krachtige wind is zuidwest. Het kwik loopt op naar 21°C. Vannacht zijn er brede opklaringen en daalt de temperatuur naar 15°C. Vrijdag is het wisselend bewolkt en vallen er in de ochtend buien. Af en toe zien we de zon. In de middag is het droog en is er steeds meer ruimte voor de zon. De matige wind blijft zuidwest. Met 20°C is het relatief53760108816 fris.

Foto:nat weer

Nu op RPL: Raadsvergadering

IJsselstein trots op voetbalster Van de Sanden

Logo Voetbal 8De gemeente IJsselstein is trots op Shanice van de Sanden, een van de uitblinkers op het EK vrouwenvoetbal, en wil de voetbalster huldigen in haar geboorteplaats. Van de Sanden...

woont inmiddels in Engeland waar ze speelt voor FC Liverpool, maar haar familie is nog altijd in IJsselstein woonachtig. De straat waar haar ouderlijk huis staat, is al sinds de start van het EK een van de meest oranje straten van Nederland.

De gemeente houdt op 25 augustus een stadshuldiging voor allerlei sporters die kampioen zijn geworden of een bijzondere prestatie hebben geleverd. Mogelijk wil ze daaraan meedoen. Inmiddels is contact gelegd met het management van de populaire rechtsbuiten om te zien of het lukt haar dan ook in het zonnetje te zetten.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties