Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Regen en buien

Een omvangrijk regengebied trekt van west naar oost over ons land en doet ook onze omgeving aan. Het is vandaag bewolkt en er valt lichte regen. In de middag vallen er buien. Op het eind van de middag wordt het droog en even later en ook in de avond klaart het op. De matige en later vrij krachtige wind is zuidwest. Het kwik loopt op naar 21°C. Vannacht zijn er brede opklaringen en daalt de temperatuur naar 15°C. Vrijdag is het wisselend bewolkt en vallen er in de ochtend buien. Af en toe zien we de zon. In de middag is het droog en is er steeds meer ruimte voor de zon. De matige wind blijft zuidwest. Met 20°C is het relatief53760108816 fris.

Foto:nat weer

Nu op RPL: Raadsvergadering

Utrechter met schotwonden op eerste hulp

Logo Politie10Bij een ziekenhuis in Harderwijk heeft een 37-jarige man uit Utrecht zich gemeld met meerdere schotwonden. Hij is met een personenauto bij het ziekenhuis St. Jansdal afgezet, waarna de...

bestuurder is weggereden. De man bleek zwaargewond en diverse schotwonden te hebben, inmiddels is hij buiten levensgevaar. De politie heeft geen idee hoe de Utrechter zijn wonden heeft opgelopen en op welke locatie hij is beschoten.

Graag wil de politie in contact komen met mensen die getuige zijn geweest van het schietincident of informatie hierover bezitten.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties