Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Vandaag nog vrij zonnigmeesj1000 weer.

Vandaag kunnen we nog genieten van zonnig najaarsweer. In de ochtend lost de bewolking grotendeels op en is er ruimte voor de zon. Er staat een zwakke zuidoostenwind. Het kwik loopt op naar 21°C. In de nacht neemt de bewolking toe en later gaan er enkele buien vallen. De temperatuur daalt naar 13°C. Vrijdag slaat het weer om en zien we de andere kant van de herfst. In de ochtend zijn er nog opklaringen en valt er al een bui. In de middag is het bewolkt en valt er regen. De matige tot vrij krachtige wind draait naar het zuidwesten. Met 15°C is het een stuk frisser dan de afgelopen dagen.

Foto: herfst in het Brediusbos

Nu op RPL: Kelly Clarkson - My Life Would Suck Without You

Utrechter met schotwonden op eerste hulp

Logo Politie10Bij een ziekenhuis in Harderwijk heeft een 37-jarige man uit Utrecht zich gemeld met meerdere schotwonden. Hij is met een personenauto bij het ziekenhuis St. Jansdal afgezet, waarna de...

bestuurder is weggereden. De man bleek zwaargewond en diverse schotwonden te hebben, inmiddels is hij buiten levensgevaar. De politie heeft geen idee hoe de Utrechter zijn wonden heeft opgelopen en op welke locatie hij is beschoten.

Graag wil de politie in contact komen met mensen die getuige zijn geweest van het schietincident of informatie hierover bezitten.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties