Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Vandaag nog vrij zonnigmeesj1000 weer.

Vandaag kunnen we nog genieten van zonnig najaarsweer. In de ochtend lost de bewolking grotendeels op en is er ruimte voor de zon. Er staat een zwakke zuidoostenwind. Het kwik loopt op naar 21°C. In de nacht neemt de bewolking toe en later gaan er enkele buien vallen. De temperatuur daalt naar 13°C. Vrijdag slaat het weer om en zien we de andere kant van de herfst. In de ochtend zijn er nog opklaringen en valt er al een bui. In de middag is het bewolkt en valt er regen. De matige tot vrij krachtige wind draait naar het zuidwesten. Met 15°C is het een stuk frisser dan de afgelopen dagen.

Foto: herfst in het Brediusbos

Nu op RPL: Kelly Clarkson - My Life Would Suck Without You

Mannen uit Woerden in Friesland aangehouden

Logo Handboeien1In Kollumerzwaag hebben agenten twee mannen van 31 en 39 jaar uit Woerden aangehouden voor een bedrijfsinbraak. Een getuige had opgemerkt dat er een aantal mannen een bedrijfspand...

waren binnen gegaan en belde de politie. Toen de agenten aankwamen waren de mannen niet meer in het pand.

Met behulp van een politiehond en een politieheli is de omgeving afgezocht en werd de eerste verdachte aangehouden. Inmiddels was de mogelijke auto van de verdachten gevonden. Na een tijdje kwam de tweede verdachte bij de auto en is daar aangehouden.

Beide mannen zijn overgebracht naar het cellencomplex en ingesloten. De auto is in beslag genomen voor onderzoek. Het is nog onduidelijk of en wat er precies is weggenomen uit het pand.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties