Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Regen en buien

Een omvangrijk regengebied trekt van west naar oost over ons land en doet ook onze omgeving aan. Het is vandaag bewolkt en er valt lichte regen. In de middag vallen er buien. Op het eind van de middag wordt het droog en even later en ook in de avond klaart het op. De matige en later vrij krachtige wind is zuidwest. Het kwik loopt op naar 21°C. Vannacht zijn er brede opklaringen en daalt de temperatuur naar 15°C. Vrijdag is het wisselend bewolkt en vallen er in de ochtend buien. Af en toe zien we de zon. In de middag is het droog en is er steeds meer ruimte voor de zon. De matige wind blijft zuidwest. Met 20°C is het relatief53760108816 fris.

Foto:nat weer

Nu op RPL: Raadsvergadering

Mannen uit Woerden in Friesland aangehouden

Logo Handboeien1In Kollumerzwaag hebben agenten twee mannen van 31 en 39 jaar uit Woerden aangehouden voor een bedrijfsinbraak. Een getuige had opgemerkt dat er een aantal mannen een bedrijfspand...

waren binnen gegaan en belde de politie. Toen de agenten aankwamen waren de mannen niet meer in het pand.

Met behulp van een politiehond en een politieheli is de omgeving afgezocht en werd de eerste verdachte aangehouden. Inmiddels was de mogelijke auto van de verdachten gevonden. Na een tijdje kwam de tweede verdachte bij de auto en is daar aangehouden.

Beide mannen zijn overgebracht naar het cellencomplex en ingesloten. De auto is in beslag genomen voor onderzoek. Het is nog onduidelijk of en wat er precies is weggenomen uit het pand.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties