Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Vandaag nog vrij zonnigmeesj1000 weer.

Vandaag kunnen we nog genieten van zonnig najaarsweer. In de ochtend lost de bewolking grotendeels op en is er ruimte voor de zon. Er staat een zwakke zuidoostenwind. Het kwik loopt op naar 21°C. In de nacht neemt de bewolking toe en later gaan er enkele buien vallen. De temperatuur daalt naar 13°C. Vrijdag slaat het weer om en zien we de andere kant van de herfst. In de ochtend zijn er nog opklaringen en valt er al een bui. In de middag is het bewolkt en valt er regen. De matige tot vrij krachtige wind draait naar het zuidwesten. Met 15°C is het een stuk frisser dan de afgelopen dagen.

Foto: herfst in het Brediusbos

Nu op RPL: Kelly Clarkson - My Life Would Suck Without You

Dunkin’ Donuts naar Utrecht

Logo dunkin donutsDe Amerikaanse donutsketen Dunkin’ Donuts gaat twee vestigingen openen in Utrecht. De eerste vestiging zal dit jaar in oktober of november openen aan het Vredenburgplein. Men wil in...

ieder geval een tweede vestiging gaan openen, maar hiervan is de locatie nog niet bekend.

Dunkin’ Donuts had van 1997 tot 2000 vijf vestigingen en een fabriek in Nederland, maar moest deze sluiten wegens het ontbreken van investeerders. In 2014 maakte het bedrijf echter bekend de komende jaren weer nieuwe winkels te willen gaan realiseren in Nederland. Afgelopen maart werd de eerste vestiging in Nederland weer geopend aan de Nieuwendijk in Amsterdam.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties