Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Vandaag nog vrij zonnigmeesj1000 weer.

Vandaag kunnen we nog genieten van zonnig najaarsweer. In de ochtend lost de bewolking grotendeels op en is er ruimte voor de zon. Er staat een zwakke zuidoostenwind. Het kwik loopt op naar 21°C. In de nacht neemt de bewolking toe en later gaan er enkele buien vallen. De temperatuur daalt naar 13°C. Vrijdag slaat het weer om en zien we de andere kant van de herfst. In de ochtend zijn er nog opklaringen en valt er al een bui. In de middag is het bewolkt en valt er regen. De matige tot vrij krachtige wind draait naar het zuidwesten. Met 15°C is het een stuk frisser dan de afgelopen dagen.

Foto: herfst in het Brediusbos

Nu op RPL: Kelly Clarkson - My Life Would Suck Without You

Bruiloftsfeest eindigt in ziekenhuis

Logo Politie13Een bruiloft die afgelopen weekend in het clubgebouw van de Woerdense biljartvereniging Acquit werd gevierd, eindigde voor twee Woerdenaren in het ziekenhuis. Een 53-jarige...

Woerdenaar, bestuurslid van de club, en een 21-jarige Woerdense werden flink toegetakeld door een andere gast.

De ruzie ontstond omdat een aangeschoten man boos was op een taxichauffeur, omdat hij de ritprijs te hoog vond. Toen hij op zijn taalgebruik werd aangesproken, richtte hij zijn woede op het bestuurslid en een 21-jarige vriendin van de bruid. De man bleek een gebroken neus, een gescheurde oogkas en een gescheurde kaak te hebben, de vrouw heeft onder andere een gebroken neus.

Beiden gaan aangifte doen tegen de verdachte.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties