Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Regen en buien

Een omvangrijk regengebied trekt van west naar oost over ons land en doet ook onze omgeving aan. Het is vandaag bewolkt en er valt lichte regen. In de middag vallen er buien. Op het eind van de middag wordt het droog en even later en ook in de avond klaart het op. De matige en later vrij krachtige wind is zuidwest. Het kwik loopt op naar 21°C. Vannacht zijn er brede opklaringen en daalt de temperatuur naar 15°C. Vrijdag is het wisselend bewolkt en vallen er in de ochtend buien. Af en toe zien we de zon. In de middag is het droog en is er steeds meer ruimte voor de zon. De matige wind blijft zuidwest. Met 20°C is het relatief53760108816 fris.

Foto:nat weer

Nu op RPL: Raadsvergadering

Bruiloftsfeest eindigt in ziekenhuis

Logo Politie13Een bruiloft die afgelopen weekend in het clubgebouw van de Woerdense biljartvereniging Acquit werd gevierd, eindigde voor twee Woerdenaren in het ziekenhuis. Een 53-jarige...

Woerdenaar, bestuurslid van de club, en een 21-jarige Woerdense werden flink toegetakeld door een andere gast.

De ruzie ontstond omdat een aangeschoten man boos was op een taxichauffeur, omdat hij de ritprijs te hoog vond. Toen hij op zijn taalgebruik werd aangesproken, richtte hij zijn woede op het bestuurslid en een 21-jarige vriendin van de bruid. De man bleek een gebroken neus, een gescheurde oogkas en een gescheurde kaak te hebben, de vrouw heeft onder andere een gebroken neus.

Beiden gaan aangifte doen tegen de verdachte.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties