Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Regen en buien

Een omvangrijk regengebied trekt van west naar oost over ons land en doet ook onze omgeving aan. Het is vandaag bewolkt en er valt lichte regen. In de middag vallen er buien. Op het eind van de middag wordt het droog en even later en ook in de avond klaart het op. De matige en later vrij krachtige wind is zuidwest. Het kwik loopt op naar 21°C. Vannacht zijn er brede opklaringen en daalt de temperatuur naar 15°C. Vrijdag is het wisselend bewolkt en vallen er in de ochtend buien. Af en toe zien we de zon. In de middag is het droog en is er steeds meer ruimte voor de zon. De matige wind blijft zuidwest. Met 20°C is het relatief53760108816 fris.

Foto:nat weer

Nu op RPL: Raadsvergadering

Dreigende man overgedragen aan crisisdienst

Logo Politie2De man die maandagavond in Nieuwegein dreigend met een mes rondliep is overgedragen aan de crisisdienst. Volgens de politie lijkt het erop dat hij onder invloed van verdovende...

middelen was.

De 29-jarige Nieuwegeiner werd overmeesterd nadat hij in de buurt van de A2 amok had gemaakt. De politie moest zelfs een waarschuwingsschot, pepperspray en een loste zelfs een waarschuwingsschot om hem tot bedaren te krijgen. Uiteindelijk moesten er pepperspray en een paar stevige happen van een politiehond aan te pas komen.

De man werd in het ziekenhuis aan beetwonden in zijn been behandeld. Daarna werd hij naar het politiebureau gebracht. Op de plaats waar hij werd aangehouden is een mes gevonden.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties