Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Vandaag nog vrij zonnigmeesj1000 weer.

Vandaag kunnen we nog genieten van zonnig najaarsweer. In de ochtend lost de bewolking grotendeels op en is er ruimte voor de zon. Er staat een zwakke zuidoostenwind. Het kwik loopt op naar 21°C. In de nacht neemt de bewolking toe en later gaan er enkele buien vallen. De temperatuur daalt naar 13°C. Vrijdag slaat het weer om en zien we de andere kant van de herfst. In de ochtend zijn er nog opklaringen en valt er al een bui. In de middag is het bewolkt en valt er regen. De matige tot vrij krachtige wind draait naar het zuidwesten. Met 15°C is het een stuk frisser dan de afgelopen dagen.

Foto: herfst in het Brediusbos

Nu op RPL: Kelly Clarkson - My Life Would Suck Without You

Dreigende man overgedragen aan crisisdienst

Logo Politie2De man die maandagavond in Nieuwegein dreigend met een mes rondliep is overgedragen aan de crisisdienst. Volgens de politie lijkt het erop dat hij onder invloed van verdovende...

middelen was.

De 29-jarige Nieuwegeiner werd overmeesterd nadat hij in de buurt van de A2 amok had gemaakt. De politie moest zelfs een waarschuwingsschot, pepperspray en een loste zelfs een waarschuwingsschot om hem tot bedaren te krijgen. Uiteindelijk moesten er pepperspray en een paar stevige happen van een politiehond aan te pas komen.

De man werd in het ziekenhuis aan beetwonden in zijn been behandeld. Daarna werd hij naar het politiebureau gebracht. Op de plaats waar hij werd aangehouden is een mes gevonden.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties