Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Regen en buien

Een omvangrijk regengebied trekt van west naar oost over ons land en doet ook onze omgeving aan. Het is vandaag bewolkt en er valt lichte regen. In de middag vallen er buien. Op het eind van de middag wordt het droog en even later en ook in de avond klaart het op. De matige en later vrij krachtige wind is zuidwest. Het kwik loopt op naar 21°C. Vannacht zijn er brede opklaringen en daalt de temperatuur naar 15°C. Vrijdag is het wisselend bewolkt en vallen er in de ochtend buien. Af en toe zien we de zon. In de middag is het droog en is er steeds meer ruimte voor de zon. De matige wind blijft zuidwest. Met 20°C is het relatief53760108816 fris.

Foto:nat weer

Nu op RPL: Raadsvergadering

Alleen maar goede ambtenaren

Logo Personeelsmonitor 2016De provincie Utrecht telt geen enkele ambtenaar die matig of slecht presteert. Goede tot uitstekend functionerende ambtenaren werken er des te meer in het Utrechtse provinciehuis:...

1 op de 4 valt in die categorie. Dat blijkt uit de Personeelsmonitor 2016 van het A&O fonds Provincies.

Geen enkele andere provincie telt zoveel goed tot uitstekend functionerende ambtenaren. Die uitzonderingspositie geldt ook ten aanzien van het aandeel matig tot slecht scorende medewerkers. Er moet wel een kanttekening bij de resultaten geplaatst worden: met een kwart van de 828 Utrechtse provincieambtenaren is in 2016 geen jaarlijks beoordelingsgesprek gehouden.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties