Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Vandaag nog vrij zonnigmeesj1000 weer.

Vandaag kunnen we nog genieten van zonnig najaarsweer. In de ochtend lost de bewolking grotendeels op en is er ruimte voor de zon. Er staat een zwakke zuidoostenwind. Het kwik loopt op naar 21°C. In de nacht neemt de bewolking toe en later gaan er enkele buien vallen. De temperatuur daalt naar 13°C. Vrijdag slaat het weer om en zien we de andere kant van de herfst. In de ochtend zijn er nog opklaringen en valt er al een bui. In de middag is het bewolkt en valt er regen. De matige tot vrij krachtige wind draait naar het zuidwesten. Met 15°C is het een stuk frisser dan de afgelopen dagen.

Foto: herfst in het Brediusbos

Nu op RPL: Kelly Clarkson - My Life Would Suck Without You

Alleen maar goede ambtenaren

Logo Personeelsmonitor 2016De provincie Utrecht telt geen enkele ambtenaar die matig of slecht presteert. Goede tot uitstekend functionerende ambtenaren werken er des te meer in het Utrechtse provinciehuis:...

1 op de 4 valt in die categorie. Dat blijkt uit de Personeelsmonitor 2016 van het A&O fonds Provincies.

Geen enkele andere provincie telt zoveel goed tot uitstekend functionerende ambtenaren. Die uitzonderingspositie geldt ook ten aanzien van het aandeel matig tot slecht scorende medewerkers. Er moet wel een kanttekening bij de resultaten geplaatst worden: met een kwart van de 828 Utrechtse provincieambtenaren is in 2016 geen jaarlijks beoordelingsgesprek gehouden.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties