Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Regen en buien

Een omvangrijk regengebied trekt van west naar oost over ons land en doet ook onze omgeving aan. Het is vandaag bewolkt en er valt lichte regen. In de middag vallen er buien. Op het eind van de middag wordt het droog en even later en ook in de avond klaart het op. De matige en later vrij krachtige wind is zuidwest. Het kwik loopt op naar 21°C. Vannacht zijn er brede opklaringen en daalt de temperatuur naar 15°C. Vrijdag is het wisselend bewolkt en vallen er in de ochtend buien. Af en toe zien we de zon. In de middag is het droog en is er steeds meer ruimte voor de zon. De matige wind blijft zuidwest. Met 20°C is het relatief53760108816 fris.

Foto:nat weer

Nu op RPL: Raadsvergadering

Meer beveiliging bij WVW

Logo BeveiligingDe beveiliging tijdens de Woerdense VakantieWeek dit jaar is flink opgeschroefd. De controle op valse identiteitsbewijzen is veel intensiever. Tijdens de controle van ID-kaarten op...

het feestterrein kwamen vorig jaar al diverse vervalsingen aan het licht.

De regels zijn ongewijzigd: nog geen 18 jaar betekent geen alcohol drinken. En ook drugs zijn niet welkom op het terrein. Bij vermoeden van te veel alcoholgebruik voor betreding van het veld moeten bezoekers blazen. Bovendien krijgt iedereen weer een polsbandje, voor snelle herkenning van de leeftijd op het veld. Ook heeft de organisatie gezorgd voor een goed veiligheidsplan, zodat men bezoekers ingeval van een calamiteit snel van het terrein kan leiden.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties