Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Vandaag nog vrij zonnigmeesj1000 weer.

Vandaag kunnen we nog genieten van zonnig najaarsweer. In de ochtend lost de bewolking grotendeels op en is er ruimte voor de zon. Er staat een zwakke zuidoostenwind. Het kwik loopt op naar 21°C. In de nacht neemt de bewolking toe en later gaan er enkele buien vallen. De temperatuur daalt naar 13°C. Vrijdag slaat het weer om en zien we de andere kant van de herfst. In de ochtend zijn er nog opklaringen en valt er al een bui. In de middag is het bewolkt en valt er regen. De matige tot vrij krachtige wind draait naar het zuidwesten. Met 15°C is het een stuk frisser dan de afgelopen dagen.

Foto: herfst in het Brediusbos

Nu op RPL: Kelly Clarkson - My Life Would Suck Without You

Meer beveiliging bij WVW

Logo BeveiligingDe beveiliging tijdens de Woerdense VakantieWeek dit jaar is flink opgeschroefd. De controle op valse identiteitsbewijzen is veel intensiever. Tijdens de controle van ID-kaarten op...

het feestterrein kwamen vorig jaar al diverse vervalsingen aan het licht.

De regels zijn ongewijzigd: nog geen 18 jaar betekent geen alcohol drinken. En ook drugs zijn niet welkom op het terrein. Bij vermoeden van te veel alcoholgebruik voor betreding van het veld moeten bezoekers blazen. Bovendien krijgt iedereen weer een polsbandje, voor snelle herkenning van de leeftijd op het veld. Ook heeft de organisatie gezorgd voor een goed veiligheidsplan, zodat men bezoekers ingeval van een calamiteit snel van het terrein kan leiden.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties