Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Niet al te warm maar wel zon.

Het is vandaag een afwisseling van wolken14468242 1177864905603647 3884166926138594417 o en brede opklaringen. De zwakke wind komt uit het zuidwesten tot zuiden. Het kwik loopt op naar 22°C. In de nacht zijn er eveneens brede opklaringen. De temperatuur daalt naar 12°C. Dinsdag drijft er bewolking over met in de ochtend opklaringen. In de middag en avond zijn er zonnige perioden. De zwakke wind draait naar het zuidoosten. Met 24°C is het aangenaam warm.

Foto: zon en wolken

Nu op RPL: Randy Crawford - One Day I'll Fly Away

Twee mannen aangehouden voor drugsuitvoer

Logo politie16Dinsdagmorgen heeft de Utrechtse politie een 33-jarige man uit Utrecht en een 47-jarige man uit Huizen aangehouden in een onderzoek naar bezit en de uitvoer van harddrugs naar Australië.

Bij de doorzoeking van de woning in Utrecht door de politie een aantal biljetten van 500 euro aangetroffen en in beslag genomen. In de woning in Huizen werd hasj aangetroffen.

De Australische autoriteiten hebben de Landelijke Recherche en het Landelijk Parket in Nederland om bijstand gevraagd in ‘Operation Veyda’, een onderzoek naar een criminele (drugs)organisatie. Op basis van dat rechtshulpverzoek, is in Nederland een onderzoek gestart naar leveringen van harddrugs. Zo kwamen de twee Nederlandse verdachten in beeld. Al eerder had de Nederlandse politie grote hoeveelheden MDMA, cocaïne en crystal methamfetamine in beslag genomen. De inbeslagname voorkwam dat de harddrugs Australië konden bereiken. De Nederlanders worden ervan verdacht als leverancier van de harddrugs te hebben opgetreden.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties