Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zon en bewolking

Het Sahara stof en de rook uit Portugal is intussen verdwenen. Vandaag is er aardig wat zon. De zwakke wind is 1 jw juni 2015 koeien 2zuid.

Het kwik loopt op naar 19*C. Vannacht wisselen wolken en opkaringen elkaar af De temperatuur daalt naar 10*C. Donderdag zijn er eveneens zonnige momenten. De zwakke wind is zuidoost. Met 20*C wordt het nog iets warmer.

Nu op RPL: Real Thing - Cant Get By Without You

Groen licht voor testritten met trams

Logo TramrailsDe provincie Utrecht heeft toestemming gekregen van de Inspectie voor de Leefomgeving en Transport (ILT) om testritten te maken met 27 nieuwe CAF-trams voor de Uithoflijn. De trams...

en de trambaan zijn daarvoor veilig verklaard.

Met deze toestemming staat het sein op groen om met deze trams de benodigde testritten te laten maken op de huidige trambaan tussen de remise en de tijdelijke eindhalte op het Jaarbeursplein. De nieuwe trams mogen ook al eerder de baan op, vanaf kwart over acht ‘s avonds, en zonder reizigers tussen de huidige trams rijden.

Vanaf medio 2018 kunnen reizigers met de 27 Urbos-trams van Utrecht CS naar Utrecht Science Park De Uithof reizen. De tweede serie van 22 trams gaat vanaf 2020 rijden in Utrecht, Nieuwegein en IJsselstein.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties