Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Niet al te warm maar wel zon.

Het is vandaag een afwisseling van wolken14468242 1177864905603647 3884166926138594417 o en brede opklaringen. De zwakke wind komt uit het zuidwesten tot zuiden. Het kwik loopt op naar 22°C. In de nacht zijn er eveneens brede opklaringen. De temperatuur daalt naar 12°C. Dinsdag drijft er bewolking over met in de ochtend opklaringen. In de middag en avond zijn er zonnige perioden. De zwakke wind draait naar het zuidoosten. Met 24°C is het aangenaam warm.

Foto: zon en wolken

Nu op RPL: Randy Crawford - One Day I'll Fly Away

Vriendelijk doch dringend

Logo ReuzenberenklauwDe gemeente Woerden doet opnieuw een oproep om 3 schadelijke planten niet in de groencontainer te deponeren. Het gaat om de Japanse duizendknoop, springbalsemien en de...

reuzenberenklauw. Deze planten zijn een hinderlijke plaag en composteren is niet afdoende. De gemeente vraagt deze planten bij het restafval te doen omdat dat verbrand wordt. Heeft u deze planten in de tuin? Graaf de plant uit of maai elke twee weken de plant tot op de grond af. Zo raakt de plant uitgeput.

Verwijder het maaiafval om uitzaaiing te voorkomen zodat de plant zich niet opnieuw kan verspreiden. Bij het verwijderen van de reuzenberenklauw is het verstandig handschoenen en lange mouwen te dragen in verband met blaren.

Ziet u de planten in een openbare ruimte dan kunt u dit melden via telefoonnummer 14 0348 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties