Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zon en bewolking

Het Sahara stof en de rook uit Portugal is intussen verdwenen. Vandaag is er aardig wat zon. De zwakke wind is 1 jw juni 2015 koeien 2zuid.

Het kwik loopt op naar 19*C. Vannacht wisselen wolken en opkaringen elkaar af De temperatuur daalt naar 10*C. Donderdag zijn er eveneens zonnige momenten. De zwakke wind is zuidoost. Met 20*C wordt het nog iets warmer.

Nu op RPL: Dua Lipa - New Rules

Metaal Kathedraal breidt Bio Markt uit

Logo Metaal KathedraalMetaal Kathedraal in Leidsche Rijn werkt toe naar een rijk gevulde markt met een duurzaam, lokaal en biologisch aanbod. Naar aanleiding van verschillende vragen van bezoekers van de...

maandelijkse Bio Markt, is De Kathedraal een samenwerking gestart met de biologische winkel Rio de Bio. Er is behoefte aan biologisch brood in de buurt en bezoekers kunnen dit nu vooraf bestellen en afhalen bij de kraam van Rio de Bio. De markt is tevens de plek waar culturele delen van de programmering van Metaal Kathedraal gepresenteerd worden.

De kathedraal, ooit 1 van de eerste katholieke kerken heeft o.a. dienst gedaan als zijspan en metaalfabriek. In 2011 werd de fabriek overgenomen door kunstenaars. Nu is het een bruisend nieuw Mekka voor een breed publiek. 

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties