Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Niet al te warm maar wel zon.

Het is vandaag een afwisseling van wolken14468242 1177864905603647 3884166926138594417 o en brede opklaringen. De zwakke wind komt uit het zuidwesten tot zuiden. Het kwik loopt op naar 22°C. In de nacht zijn er eveneens brede opklaringen. De temperatuur daalt naar 12°C. Dinsdag drijft er bewolking over met in de ochtend opklaringen. In de middag en avond zijn er zonnige perioden. De zwakke wind draait naar het zuidoosten. Met 24°C is het aangenaam warm.

Foto: zon en wolken

Nu op RPL: Randy Crawford - One Day I'll Fly Away

Metaal Kathedraal breidt Bio Markt uit

Logo Metaal KathedraalMetaal Kathedraal in Leidsche Rijn werkt toe naar een rijk gevulde markt met een duurzaam, lokaal en biologisch aanbod. Naar aanleiding van verschillende vragen van bezoekers van de...

maandelijkse Bio Markt, is De Kathedraal een samenwerking gestart met de biologische winkel Rio de Bio. Er is behoefte aan biologisch brood in de buurt en bezoekers kunnen dit nu vooraf bestellen en afhalen bij de kraam van Rio de Bio. De markt is tevens de plek waar culturele delen van de programmering van Metaal Kathedraal gepresenteerd worden.

De kathedraal, ooit 1 van de eerste katholieke kerken heeft o.a. dienst gedaan als zijspan en metaalfabriek. In 2011 werd de fabriek overgenomen door kunstenaars. Nu is het een bruisend nieuw Mekka voor een breed publiek. 

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties