Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zon en bewolking

Het Sahara stof en de rook uit Portugal is intussen verdwenen. Vandaag is er aardig wat zon. De zwakke wind is 1 jw juni 2015 koeien 2zuid.

Het kwik loopt op naar 19*C. Vannacht wisselen wolken en opkaringen elkaar af De temperatuur daalt naar 10*C. Donderdag zijn er eveneens zonnige momenten. De zwakke wind is zuidoost. Met 20*C wordt het nog iets warmer.

Nu op RPL: Dua Lipa - New Rules

Utrechtse thuiszorgorganisatie failliet

Logo Leven en zorgDe Utrechtse thuiszorgorganisatie Leven & Zorg is failliet. De rechter heeft op 1 augustus het faillissement uitgesproken en een curator benoemd. Het is nog niet bekend wie de...

zorg gaat overnemen. Dit bericht Zorgvisie.nl.

Leven & Zorg verleent zorg in de Utrechtse wijk Overvecht Zuid. Andere thuiszorgorganisaties in de stad doen al enkele dagen melding van ongeruste cliënten die ineens geen zorg meer krijgen, sommigen al drie dagen lang niet meer. De organisatie heeft in Amsterdam zo’n 120 cliënten in zorg en in Utrecht gaat het om bijna veertig cliënten. Zij zullen waarschijnlijk niet zomaar door andere aanbieders worden overgenomen.

Een woordvoerder van Leven & Zorg zegt uit alle macht te proberen de cliënten onderdak te geven bij andere zorgaanbieders. Leven & Zorg stond sinds 1 juni al onder verscherpt toezicht. 

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties