Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Niet al te warm maar wel zon.

Het is vandaag een afwisseling van wolken14468242 1177864905603647 3884166926138594417 o en brede opklaringen. De zwakke wind komt uit het zuidwesten tot zuiden. Het kwik loopt op naar 22°C. In de nacht zijn er eveneens brede opklaringen. De temperatuur daalt naar 12°C. Dinsdag drijft er bewolking over met in de ochtend opklaringen. In de middag en avond zijn er zonnige perioden. De zwakke wind draait naar het zuidoosten. Met 24°C is het aangenaam warm.

Foto: zon en wolken

Nu op RPL: Mariah Carey - Dreamlover

Utrechtse thuiszorgorganisatie failliet

Logo Leven en zorgDe Utrechtse thuiszorgorganisatie Leven & Zorg is failliet. De rechter heeft op 1 augustus het faillissement uitgesproken en een curator benoemd. Het is nog niet bekend wie de...

zorg gaat overnemen. Dit bericht Zorgvisie.nl.

Leven & Zorg verleent zorg in de Utrechtse wijk Overvecht Zuid. Andere thuiszorgorganisaties in de stad doen al enkele dagen melding van ongeruste cliënten die ineens geen zorg meer krijgen, sommigen al drie dagen lang niet meer. De organisatie heeft in Amsterdam zo’n 120 cliënten in zorg en in Utrecht gaat het om bijna veertig cliënten. Zij zullen waarschijnlijk niet zomaar door andere aanbieders worden overgenomen.

Een woordvoerder van Leven & Zorg zegt uit alle macht te proberen de cliënten onderdak te geven bij andere zorgaanbieders. Leven & Zorg stond sinds 1 juni al onder verscherpt toezicht. 

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties