Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zon en bewolking

Het Sahara stof en de rook uit Portugal is intussen verdwenen. Vandaag is er aardig wat zon. De zwakke wind is 1 jw juni 2015 koeien 2zuid.

Het kwik loopt op naar 19*C. Vannacht wisselen wolken en opkaringen elkaar af De temperatuur daalt naar 10*C. Donderdag zijn er eveneens zonnige momenten. De zwakke wind is zuidoost. Met 20*C wordt het nog iets warmer.

Nu op RPL: RPL REGIONIEUWS

Recordaantal aanmeldingen Burendag

Logo BurendagHet aantal aanmeldingen voor de Burendag van het Oranjefonds in de regio Utrecht stevent af op een nieuw record. Douwe Egberts en het Oranje Fonds organiseren Burendag jaarlijks op...

de vierde zaterdag van september, die dit jaar op de 23ste valt.

Burendag is door de organisatoren in het leven geroepen om buren dichter bij elkaar te brengen. In 2006 organiseerde Douwe Egberts de eerste editie van de dag waarna het Oranje Fonds als medeorganisator in 2008 aansloot. Het startsein voor de burendag is gegeven door de beschermvrouwe van het Oranje Fonds, koningin Máxima.

Op www.burendag.nl staat onder het kopje ‘In mijn buurt’ een overzicht van alle buurten die zich tot nu toe hebben ingeschreven.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties