Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zon en bewolking

Het Sahara stof en de rook uit Portugal is intussen verdwenen. Vandaag is er aardig wat zon. De zwakke wind is 1 jw juni 2015 koeien 2zuid.

Het kwik loopt op naar 19*C. Vannacht wisselen wolken en opkaringen elkaar af De temperatuur daalt naar 10*C. Donderdag zijn er eveneens zonnige momenten. De zwakke wind is zuidoost. Met 20*C wordt het nog iets warmer.

Nu op RPL: Real Thing - Cant Get By Without You

Recordaantal aanmeldingen voor Universiteit Utrecht

Logo Universiteit Utrecht1Scholieren hebben zich dit jaar in groten getale aangemeld voor een bachelorstudie aan de Universiteit van Utrecht. De grote groei is deels te danken aan de studie Psychologie, blijkt uit...

cijfers uit studie informatiesysteem Osiris. Dit is het gevolg van het stoppen van de selectieprocedure numerus fixus, daardoor worden alle scholieren die zich aanmelden en inschrijven toegelaten.

De groei van Psychologie lijkt ook negatieve gevolgen te hebben voor andere opleidingen. Ook spectaculair is de populariteit van de nieuwe bachelorstudie Global Sustainability Science, wat een samenvoeging is van Milieu-maatschappijwetenschappen en Milieu-natuurwetenschappen.

Als gevolg hiervan zullen er behoorlijk wat tijdelijke docenten worden ingehuurd om extra colleges te geven.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties