Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Niet al te warm maar wel zon.

Het is vandaag een afwisseling van wolken14468242 1177864905603647 3884166926138594417 o en brede opklaringen. De zwakke wind komt uit het zuidwesten tot zuiden. Het kwik loopt op naar 22°C. In de nacht zijn er eveneens brede opklaringen. De temperatuur daalt naar 12°C. Dinsdag drijft er bewolking over met in de ochtend opklaringen. In de middag en avond zijn er zonnige perioden. De zwakke wind draait naar het zuidoosten. Met 24°C is het aangenaam warm.

Foto: zon en wolken

Nu op RPL: Randy Crawford - One Day I'll Fly Away

Recordaantal aanmeldingen voor Universiteit Utrecht

Logo Universiteit Utrecht1Scholieren hebben zich dit jaar in groten getale aangemeld voor een bachelorstudie aan de Universiteit van Utrecht. De grote groei is deels te danken aan de studie Psychologie, blijkt uit...

cijfers uit studie informatiesysteem Osiris. Dit is het gevolg van het stoppen van de selectieprocedure numerus fixus, daardoor worden alle scholieren die zich aanmelden en inschrijven toegelaten.

De groei van Psychologie lijkt ook negatieve gevolgen te hebben voor andere opleidingen. Ook spectaculair is de populariteit van de nieuwe bachelorstudie Global Sustainability Science, wat een samenvoeging is van Milieu-maatschappijwetenschappen en Milieu-natuurwetenschappen.

Als gevolg hiervan zullen er behoorlijk wat tijdelijke docenten worden ingehuurd om extra colleges te geven.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties