Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Niet al te warm maar wel zon.

Het is vandaag een afwisseling van wolken14468242 1177864905603647 3884166926138594417 o en brede opklaringen. De zwakke wind komt uit het zuidwesten tot zuiden. Het kwik loopt op naar 22°C. In de nacht zijn er eveneens brede opklaringen. De temperatuur daalt naar 12°C. Dinsdag drijft er bewolking over met in de ochtend opklaringen. In de middag en avond zijn er zonnige perioden. De zwakke wind draait naar het zuidoosten. Met 24°C is het aangenaam warm.

Foto: zon en wolken

Nu op RPL: Mariah Carey - Dreamlover

Aanhoudingen op uitgaansavond

Logo AanhoudingDe Goudse politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag flink moeten optreden rondom café Woodies in Goudse binnenstad. Er was ‘s nachts een melding binnengekomen dat een...

portier met een vuurwapen zou zijn bedreigd. Er werd geen wapen aangetroffen, wel werden drie personen gearresteerd. Rond sluitingstijd moest de politie weer optreden, ditmaal tegen wildplassers. Ook werden agenten beledigd.

Tegen vijf uur besloot de politie het centrum schoon te vegen. Daarbij werden nog een aantal mensen aangehouden voor ondere andere bedreiging, mishandeling, belediging van politieagenten en verstoring van de openbare orde.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties