Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zon en bewolking

Het Sahara stof en de rook uit Portugal is intussen verdwenen. Vandaag is er aardig wat zon. De zwakke wind is 1 jw juni 2015 koeien 2zuid.

Het kwik loopt op naar 19*C. Vannacht wisselen wolken en opkaringen elkaar af De temperatuur daalt naar 10*C. Donderdag zijn er eveneens zonnige momenten. De zwakke wind is zuidoost. Met 20*C wordt het nog iets warmer.

Nu op RPL: Dua Lipa - New Rules

Megafietsenstalling geopend

Logo FietsenstallingMaandagmorgen om vijf uur werd de nieuwe grote fietsenstalling onder het Centraal Station in Utrecht geopend. De fietsenstalling is nu de grootste van Nederland. Als hij in 2018 helemaal...

klaar is en plaats biedt aan 12.500 fietsen, is hij zelfs de grootste ter wereld. De stalling is het gezamenlijke project van de gemeente Utrecht, ProRail en de NS.

De fietsenstalling is aangesloten op de Middentunnel (voor de sporen 1 tot 21) en op de Noordertunnel (voor de sporen 1 tot 15). De looproute via het toekomstige stationsplein is wegens werkzaamheden nog niet beschikbaar. De officiële opening van de nieuwe stalling vindt plaats op maandag 21 augustus.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties