Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zon en bewolking

Het Sahara stof en de rook uit Portugal is intussen verdwenen. Vandaag is er aardig wat zon. De zwakke wind is 1 jw juni 2015 koeien 2zuid.

Het kwik loopt op naar 19*C. Vannacht wisselen wolken en opkaringen elkaar af De temperatuur daalt naar 10*C. Donderdag zijn er eveneens zonnige momenten. De zwakke wind is zuidoost. Met 20*C wordt het nog iets warmer.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Utrecht huldigt de voetbalvrouwen

Logo OranjefansBurgemeester Jan van Zanen van Utrecht riep vanmorgen op Radio M Utrecht iedereen op om naar het Lepelenburg te komen. De stad huldigt daar de voetbalvrouwen die Nederland...

gisteren Europees kampioen maakten.

Bezoekers van de EK-huldiging in Utrecht krijgen het dringende advies om vanmiddag met het openbaar vervoer te komen en tassen zoveel mogelijk thuis te laten. De gemeente waarschuwt dat park Lepelenburg is afgesloten voor verkeer en dat parkeren in de omgeving erg lastig wordt. De Verkeersinformatiedienst verwacht dat het op de wegen rond de stad druk zal worden.

De gemeente zet op de looproutes vanaf Utrecht Centraal en Utrecht Vaartse Rijn vrijwilligers in die bezoekers de weg naar het Lepelenburg wijzen. Het park gaat open voor het publiek.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties