Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wisselvallig

Een front bracht vannacht en vanochtend vroeg pittige buien. Achter dit buiengebied wordt het droger en ontstaan er opklaringen. De kans op een buitje blijft aanwezig. Vanavond neemt de buien kans weer toe. Er staat een matige zuidwestenwind11390286 1641440149422866 5620355284942692952 n. Warmer dan 18 a 19°C wordt het vandaag niet. Vanavond geeft de thermometer 15°C aan. Vannacht brede opklaringen bij een minimum temperatuur van 13°C. Zondag zier er beter uit. Het is wisselend bewolkt en er zijn brede opklaringen. De matige wind zit in de westhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

Foto: wisselvallig

Nu op RPL: Gloriana - Can't Shake You

Utrecht huldigt de voetbalvrouwen

Logo OranjefansBurgemeester Jan van Zanen van Utrecht riep vanmorgen op Radio M Utrecht iedereen op om naar het Lepelenburg te komen. De stad huldigt daar de voetbalvrouwen die Nederland...

gisteren Europees kampioen maakten.

Bezoekers van de EK-huldiging in Utrecht krijgen het dringende advies om vanmiddag met het openbaar vervoer te komen en tassen zoveel mogelijk thuis te laten. De gemeente waarschuwt dat park Lepelenburg is afgesloten voor verkeer en dat parkeren in de omgeving erg lastig wordt. De Verkeersinformatiedienst verwacht dat het op de wegen rond de stad druk zal worden.

De gemeente zet op de looproutes vanaf Utrecht Centraal en Utrecht Vaartse Rijn vrijwilligers in die bezoekers de weg naar het Lepelenburg wijzen. Het park gaat open voor het publiek.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties