Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zon en bewolking

Het Sahara stof en de rook uit Portugal is intussen verdwenen. Vandaag is er aardig wat zon. De zwakke wind is 1 jw juni 2015 koeien 2zuid.

Het kwik loopt op naar 19*C. Vannacht wisselen wolken en opkaringen elkaar af De temperatuur daalt naar 10*C. Donderdag zijn er eveneens zonnige momenten. De zwakke wind is zuidoost. Met 20*C wordt het nog iets warmer.

Nu op RPL: Marco Borsato - Wit Licht

Overvaller uit Driebruggen krijgt 4,5 jaar cel

Logo CelDe 27-jarige man uit Driebruggen die in januari overvallen op twee bakkerijen in Oudewater en Waddinxveen en een bloemenzaak in Bodegraven heeft gepleegd, is afgelopen donderdag...

veroordeeld tot 4,5 jaar celstraf. Bij de overvallen heeft hij de in de winkel aanwezige medewerksters bedreigd met een groot mes en hen gedwongen geld uit de kassa af te geven. De rechtbank acht het gemak waarmee hij na de eerste overval heel snel nóg twee overvallen heeft gepleegd schokkend en zorgelijk.

De man heeft zich ook schuldig gemaakt aan het in bezit hebben van drugs in zijn woning. Naast de celstraf moet hij aan het slachtoffer van de overval in de bloemenwinkel in Bodegraven een schadevergoeding van 1200 euro betalen. 

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties