Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zon en bewolking

Het Sahara stof en de rook uit Portugal is intussen verdwenen. Vandaag is er aardig wat zon. De zwakke wind is 1 jw juni 2015 koeien 2zuid.

Het kwik loopt op naar 19*C. Vannacht wisselen wolken en opkaringen elkaar af De temperatuur daalt naar 10*C. Donderdag zijn er eveneens zonnige momenten. De zwakke wind is zuidoost. Met 20*C wordt het nog iets warmer.

Nu op RPL: Robert Miles - Children

Hema-filiaal in Bodegraven weer open

Logo HEMAHet Hema-filiaal aan het Raadhuisplein in Bodegraven is weer open na een grondige verbouwing. “Het doel van de verbouwing van het pand is het vergemakkelijken van het winkelen voor...

klanten”, aldus de filiaalmanager. "We hebben de artikelen bij elkaar geplaatst, zoals speelgoed en daarbij alles wat je voor kinderen nodig hebt, dat maakt winkelen voor de klant een stuk overzichtelijker".

De Hema heeft alleen de indeling in het filiaal veranderd, het gebouw zelf blijft gewoon zoals het is. Het internationale winkelconcept is een groot succes in Barcelona, Parijs en Londen. Daarom wordt deze formule nu ook in Nederland en België toegepast. 

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties