Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Niet al te warm maar wel zon.

Het is vandaag een afwisseling van wolken14468242 1177864905603647 3884166926138594417 o en brede opklaringen. De zwakke wind komt uit het zuidwesten tot zuiden. Het kwik loopt op naar 22°C. In de nacht zijn er eveneens brede opklaringen. De temperatuur daalt naar 12°C. Dinsdag drijft er bewolking over met in de ochtend opklaringen. In de middag en avond zijn er zonnige perioden. De zwakke wind draait naar het zuidoosten. Met 24°C is het aangenaam warm.

Foto: zon en wolken

Nu op RPL: Mariah Carey - Dreamlover

Hema-filiaal in Bodegraven weer open

Logo HEMAHet Hema-filiaal aan het Raadhuisplein in Bodegraven is weer open na een grondige verbouwing. “Het doel van de verbouwing van het pand is het vergemakkelijken van het winkelen voor...

klanten”, aldus de filiaalmanager. "We hebben de artikelen bij elkaar geplaatst, zoals speelgoed en daarbij alles wat je voor kinderen nodig hebt, dat maakt winkelen voor de klant een stuk overzichtelijker".

De Hema heeft alleen de indeling in het filiaal veranderd, het gebouw zelf blijft gewoon zoals het is. Het internationale winkelconcept is een groot succes in Barcelona, Parijs en Londen. Daarom wordt deze formule nu ook in Nederland en België toegepast. 

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties