Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zon en bewolking

Het Sahara stof en de rook uit Portugal is intussen verdwenen. Vandaag is er aardig wat zon. De zwakke wind is 1 jw juni 2015 koeien 2zuid.

Het kwik loopt op naar 19*C. Vannacht wisselen wolken en opkaringen elkaar af De temperatuur daalt naar 10*C. Donderdag zijn er eveneens zonnige momenten. De zwakke wind is zuidoost. Met 20*C wordt het nog iets warmer.

Nu op RPL: Marco Borsato - Wit Licht

Stop met registratie van raamprostituees

Logo Raam prostitutieGroenLinks Utrecht wil dat de gemeente direct stopt met de registratie van raamprostituees. Dit naar aanleiding van de uitspraak van de Autoriteit Persoonsgegevens dat registratieplicht...

voor raamprostituees onrechtmatig is. Ook wil de partij dat gegevens van sekswerkers die in het verleden zijn verzameld, zo snel mogelijk worden vernietigd.

De registratieplicht voor raamprostituees is in 2011 opgenomen in de Algemene Plaatselijke Verordening. GroenLinks heeft zich daartegen verzet, maar stond in de gemeenteraad daarin alleen. Wij zijn dan ook blij met de uitspraak van de Autoriteit Persoonsgegevens”, zegt fractievoorzitter Heleen de Boer.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties