Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Niet al te warm maar wel zon.

Het is vandaag een afwisseling van wolken14468242 1177864905603647 3884166926138594417 o en brede opklaringen. De zwakke wind komt uit het zuidwesten tot zuiden. Het kwik loopt op naar 22°C. In de nacht zijn er eveneens brede opklaringen. De temperatuur daalt naar 12°C. Dinsdag drijft er bewolking over met in de ochtend opklaringen. In de middag en avond zijn er zonnige perioden. De zwakke wind draait naar het zuidoosten. Met 24°C is het aangenaam warm.

Foto: zon en wolken

Nu op RPL: Mariah Carey - Dreamlover

Stop met registratie van raamprostituees

Logo Raam prostitutieGroenLinks Utrecht wil dat de gemeente direct stopt met de registratie van raamprostituees. Dit naar aanleiding van de uitspraak van de Autoriteit Persoonsgegevens dat registratieplicht...

voor raamprostituees onrechtmatig is. Ook wil de partij dat gegevens van sekswerkers die in het verleden zijn verzameld, zo snel mogelijk worden vernietigd.

De registratieplicht voor raamprostituees is in 2011 opgenomen in de Algemene Plaatselijke Verordening. GroenLinks heeft zich daartegen verzet, maar stond in de gemeenteraad daarin alleen. Wij zijn dan ook blij met de uitspraak van de Autoriteit Persoonsgegevens”, zegt fractievoorzitter Heleen de Boer.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties