Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Niet al te warm maar wel zon.

Het is vandaag een afwisseling van wolken14468242 1177864905603647 3884166926138594417 o en brede opklaringen. De zwakke wind komt uit het zuidwesten tot zuiden. Het kwik loopt op naar 22°C. In de nacht zijn er eveneens brede opklaringen. De temperatuur daalt naar 12°C. Dinsdag drijft er bewolking over met in de ochtend opklaringen. In de middag en avond zijn er zonnige perioden. De zwakke wind draait naar het zuidoosten. Met 24°C is het aangenaam warm.

Foto: zon en wolken

Nu op RPL: Mariah Carey - Dreamlover

Franken (PW) deelneemster CanalPride Amsterdam

Logo Coby FrankenCoby Franken, fractie-assistent van Progressief Woerden, heeft deelgenomen aan de CanalPride die zaterdag in Amsterdam is gehouden. Zij is lid van de biculturele LHBT vrouwengroep...

Mil Colores in Utrecht, die ook dit jaar op de Marokkaanse boot aanwezig was. Franken vindt dat het tijd wordt dat het verschil in gender en seksuele voorkeur overal mag zijn. Enkele weken terug speelde de discussie over inclusie in Woerden. 

Woerden koos toen voor de brede insteek van inclusie, waarmee het ook gaat over kleur, leeftijd, leefstijl en meer. Volgens haar is inclusie niet dat je allemaal gelijk bent en dat dat vanzelfsprekend is maar dat het verschil er mag zijn en dat er onderscheid wordt gemaakt, zonder je af te scheiden. 

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties