Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zon en bewolking

Het Sahara stof en de rook uit Portugal is intussen verdwenen. Vandaag is er aardig wat zon. De zwakke wind is 1 jw juni 2015 koeien 2zuid.

Het kwik loopt op naar 19*C. Vannacht wisselen wolken en opkaringen elkaar af De temperatuur daalt naar 10*C. Donderdag zijn er eveneens zonnige momenten. De zwakke wind is zuidoost. Met 20*C wordt het nog iets warmer.

Nu op RPL: Robert Miles - Children

Franken (PW) deelneemster CanalPride Amsterdam

Logo Coby FrankenCoby Franken, fractie-assistent van Progressief Woerden, heeft deelgenomen aan de CanalPride die zaterdag in Amsterdam is gehouden. Zij is lid van de biculturele LHBT vrouwengroep...

Mil Colores in Utrecht, die ook dit jaar op de Marokkaanse boot aanwezig was. Franken vindt dat het tijd wordt dat het verschil in gender en seksuele voorkeur overal mag zijn. Enkele weken terug speelde de discussie over inclusie in Woerden. 

Woerden koos toen voor de brede insteek van inclusie, waarmee het ook gaat over kleur, leeftijd, leefstijl en meer. Volgens haar is inclusie niet dat je allemaal gelijk bent en dat dat vanzelfsprekend is maar dat het verschil er mag zijn en dat er onderscheid wordt gemaakt, zonder je af te scheiden. 

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties