Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zon en bewolking

Het Sahara stof en de rook uit Portugal is intussen verdwenen. Vandaag is er aardig wat zon. De zwakke wind is 1 jw juni 2015 koeien 2zuid.

Het kwik loopt op naar 19*C. Vannacht wisselen wolken en opkaringen elkaar af De temperatuur daalt naar 10*C. Donderdag zijn er eveneens zonnige momenten. De zwakke wind is zuidoost. Met 20*C wordt het nog iets warmer.

Nu op RPL: Marco Borsato - Wit Licht

Scholieren in de race voor vlog carrière

Logo YouTubeHonderden scholieren die de droom hebben YouTube vlogger te worden hebben een livestream van een les aan de vlog academy gevolgd. Een aantal jongeren kreeg van niemand...

minder dan YouTuber Mert, bekend als Mertabi, een exclusieve YouTube-les in een pop-up klaslokaal bij de HEMA in Utrecht. De les van Mert die meer dan 370.000 abonnees op YouTube heeft is de zesde uit een reeks van acht die via een livestream te volgen zijn. Mert gaf les in hoe je een videoconcept uitschrijft in een script en hoe je dit goed neerzet op beeld.

Na acht lessen en huiswerkopdrachten maakt de laatste docent de eindexamenopdracht bekend om kans te maken op een contract bij een influencer agency. 

Foto: PR
32 vloggers

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties