Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Niet al te warm maar wel zon.

Het is vandaag een afwisseling van wolken14468242 1177864905603647 3884166926138594417 o en brede opklaringen. De zwakke wind komt uit het zuidwesten tot zuiden. Het kwik loopt op naar 22°C. In de nacht zijn er eveneens brede opklaringen. De temperatuur daalt naar 12°C. Dinsdag drijft er bewolking over met in de ochtend opklaringen. In de middag en avond zijn er zonnige perioden. De zwakke wind draait naar het zuidoosten. Met 24°C is het aangenaam warm.

Foto: zon en wolken

Nu op RPL: Mariah Carey - Dreamlover

Minihuis op vlot

Logo Vinkeveense PlassenFrank Ottenhof en Tineke van Velsen bouwden een drijvend mini-huis in de Vinkeveense Plassen. Het paar heeft deze zomer een legakker gekocht waar ze een accommodatie van wilden maken.

Bouwen van blokhutten of huisjes op de legakkers is niet toegestaan. Omdat het “Tiny house” op een vlot met een motor is gebouwd mag je overal aanleggen, zegt Van Velsen het AD. In het drijvende minihuis kunnen vier personen verblijven. Het beschikt over een klein keukenblok, een badkamer, een slaapbank en een slaapvide. Een klein terras met zwemtrap maken het minihuis compleet.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties