Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Niet al te warm maar wel zon.

Het is vandaag een afwisseling van wolken14468242 1177864905603647 3884166926138594417 o en brede opklaringen. De zwakke wind komt uit het zuidwesten tot zuiden. Het kwik loopt op naar 22°C. In de nacht zijn er eveneens brede opklaringen. De temperatuur daalt naar 12°C. Dinsdag drijft er bewolking over met in de ochtend opklaringen. In de middag en avond zijn er zonnige perioden. De zwakke wind draait naar het zuidoosten. Met 24°C is het aangenaam warm.

Foto: zon en wolken

Nu op RPL: Mariah Carey - Dreamlover

CU/SGP bezorgd over veiligheid zwembaden

Logo ZwembadDe ChristenUnie/SGP-fractie is bezorgd over de veiligheid van de overdekte zwembaden in de gemeente Woerden. De partij wil weten of er gevaarlijk staal aanwezig is. Als dat inderdaad...

zo is, is de vraag wanneer de zwembaden voldoen aan de wettelijke eisen en of het gevaarlijke staal te vervangen is. Aanleiding voor hun bezorgdheid is een dodelijk ongeluk dat een aantal jaren geleden in Tilburg plaatsvond, toen een geluidsbox die met roestvrijstaal bevestigd was naar beneden viel.

Uit onderzoek bleek dat roestvrijstaal door chloor en chloordampen wordt aangetast en daardoor kan breken. Besloten is toen om roestvrijstaal in overdekte zwembaden te verbieden. Omdat 80 procent van de overdekte zwembaden mogelijk nog niet voldoet aan het bouwbesluit wil minister Plasterk voor 15 oktober 2017 van de gemeenten weten wat de controles hebben opgeleverd.

De fractie van de ChristenUnie/SGP-fractie wil Tilburgse toestanden voorkomen en heeft aan het college gevraagd naar de Woerdense situatie.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties