Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Niet al te warm maar wel zon.

Het is vandaag een afwisseling van wolken14468242 1177864905603647 3884166926138594417 o en brede opklaringen. De zwakke wind komt uit het zuidwesten tot zuiden. Het kwik loopt op naar 22°C. In de nacht zijn er eveneens brede opklaringen. De temperatuur daalt naar 12°C. Dinsdag drijft er bewolking over met in de ochtend opklaringen. In de middag en avond zijn er zonnige perioden. De zwakke wind draait naar het zuidoosten. Met 24°C is het aangenaam warm.

Foto: zon en wolken

Nu op RPL: Randy Crawford - One Day I'll Fly Away

Nieuwkoop onderzoekt veiligheid

Logo InbraakDe gemeente Nieuwkoop onderzoekt of de buurt nog wel veilig genoeg is. Vanaf half augustus ontvangen inwoners per post een uitnodiging van I&O Research om de vragenlijst van...

de veiligheidsmonitor in te vullen. Het is een onderzoek naar criminaliteit, onveiligheid, buurtproblemen en het optreden van gemeente en politie in de buurt. Nieuwkopers kunnen door hun mening te geven, bijdragen aan de leerbaarheid en veiligheid in hun buurt.

Burgemeester Frans Buijserd wil dat Nieuwkoop een veilige gemeente is en blijft. Hij zegt het voor de betrouwbaarheid van het onderzoek van belang te vinden dat zoveel mogelijk inwoners die benaderd worden, meedoen aan het onderzoek. Aan de hand van de uitkomsten kunnen we kijken hoe we de veiligheid kunnen verbeteren, aldus de burgemeester.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties