Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zon en bewolking

Het Sahara stof en de rook uit Portugal is intussen verdwenen. Vandaag is er aardig wat zon. De zwakke wind is 1 jw juni 2015 koeien 2zuid.

Het kwik loopt op naar 19*C. Vannacht wisselen wolken en opkaringen elkaar af De temperatuur daalt naar 10*C. Donderdag zijn er eveneens zonnige momenten. De zwakke wind is zuidoost. Met 20*C wordt het nog iets warmer.

Nu op RPL: Dua Lipa - New Rules

Nieuwkoop onderzoekt veiligheid

Logo InbraakDe gemeente Nieuwkoop onderzoekt of de buurt nog wel veilig genoeg is. Vanaf half augustus ontvangen inwoners per post een uitnodiging van I&O Research om de vragenlijst van...

de veiligheidsmonitor in te vullen. Het is een onderzoek naar criminaliteit, onveiligheid, buurtproblemen en het optreden van gemeente en politie in de buurt. Nieuwkopers kunnen door hun mening te geven, bijdragen aan de leerbaarheid en veiligheid in hun buurt.

Burgemeester Frans Buijserd wil dat Nieuwkoop een veilige gemeente is en blijft. Hij zegt het voor de betrouwbaarheid van het onderzoek van belang te vinden dat zoveel mogelijk inwoners die benaderd worden, meedoen aan het onderzoek. Aan de hand van de uitkomsten kunnen we kijken hoe we de veiligheid kunnen verbeteren, aldus de burgemeester.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties