Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Niet al te warm maar wel zon.

Het is vandaag een afwisseling van wolken14468242 1177864905603647 3884166926138594417 o en brede opklaringen. De zwakke wind komt uit het zuidwesten tot zuiden. Het kwik loopt op naar 22°C. In de nacht zijn er eveneens brede opklaringen. De temperatuur daalt naar 12°C. Dinsdag drijft er bewolking over met in de ochtend opklaringen. In de middag en avond zijn er zonnige perioden. De zwakke wind draait naar het zuidoosten. Met 24°C is het aangenaam warm.

Foto: zon en wolken

Nu op RPL: Randy Crawford - One Day I'll Fly Away

Campagne hartveilige gemeente

Logo AEDIn Bodegraven-Reeuwijk is een campagne gestart om een hartveilige gemeente te worden. Onderdeel hiervan is ervoor te zorgen dat er voldoende AED’s (Automatische Externe Defibrillatoren)...

beschikbaar zijn. Er zijn al veel AED’s in de gemeente bij bedrijven en verenigingen, maar deze zijn niet aangemeld bij Hartveilig Wonen en hangen veelal binnen. Hierdoor worden burgerhulpverleners in de directe omgeving niet naar deze AED’s gestuurd bij een reanimatie.

De werkgroep gaat nu per gebied bekijken waar de apparaten hangen en de mogelijkheden onderzoeken om de apparaten buiten te hangen en aan te melden bij Hartveilig Wonen. In een later stadium wordt gekeken hoe er in de gemeente zogenaamde 6-minuten zones kunnen worden gecreëerd.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties