Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zon en bewolking

Het Sahara stof en de rook uit Portugal is intussen verdwenen. Vandaag is er aardig wat zon. De zwakke wind is 1 jw juni 2015 koeien 2zuid.

Het kwik loopt op naar 19*C. Vannacht wisselen wolken en opkaringen elkaar af De temperatuur daalt naar 10*C. Donderdag zijn er eveneens zonnige momenten. De zwakke wind is zuidoost. Met 20*C wordt het nog iets warmer.

Nu op RPL: Dua Lipa - New Rules

Campagne hartveilige gemeente

Logo AEDIn Bodegraven-Reeuwijk is een campagne gestart om een hartveilige gemeente te worden. Onderdeel hiervan is ervoor te zorgen dat er voldoende AED’s (Automatische Externe Defibrillatoren)...

beschikbaar zijn. Er zijn al veel AED’s in de gemeente bij bedrijven en verenigingen, maar deze zijn niet aangemeld bij Hartveilig Wonen en hangen veelal binnen. Hierdoor worden burgerhulpverleners in de directe omgeving niet naar deze AED’s gestuurd bij een reanimatie.

De werkgroep gaat nu per gebied bekijken waar de apparaten hangen en de mogelijkheden onderzoeken om de apparaten buiten te hangen en aan te melden bij Hartveilig Wonen. In een later stadium wordt gekeken hoe er in de gemeente zogenaamde 6-minuten zones kunnen worden gecreëerd.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties