Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Niet al te warm maar wel zon.

Het is vandaag een afwisseling van wolken14468242 1177864905603647 3884166926138594417 o en brede opklaringen. De zwakke wind komt uit het zuidwesten tot zuiden. Het kwik loopt op naar 22°C. In de nacht zijn er eveneens brede opklaringen. De temperatuur daalt naar 12°C. Dinsdag drijft er bewolking over met in de ochtend opklaringen. In de middag en avond zijn er zonnige perioden. De zwakke wind draait naar het zuidoosten. Met 24°C is het aangenaam warm.

Foto: zon en wolken

Nu op RPL: Randy Crawford - One Day I'll Fly Away

Drakenbootfestival Nieuwegein gaat niet door

Logo Maritiem Nieuwegein Drakenboot FestivalHet Drakenbootfestival in Nieuwegein gaat niet door. In overleg met het bestuur van Maritiem Nieuwegein, waar het evenement onderdeel is, is hiertoe besloten. Het financiële plaatje is...

niet toereikend. Momenteel zou 50 procent van de begroting binnen moeten zijn, maar men komt nog niet eens tot een kwart, melden de organisatoren. Ook het aantal aangemelde teams is achteruit gegaan ten opzichte van vorig jaar en de organisatie zelf is onderbezet en kan niet meer tijd vrijmaken om deze zaken eventueel te doen keren.

Of het in de toekomst nog doorgaat is hoogst onzeker.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties