Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Niet al te warm maar wel zon.

Het is vandaag een afwisseling van wolken14468242 1177864905603647 3884166926138594417 o en brede opklaringen. De zwakke wind komt uit het zuidwesten tot zuiden. Het kwik loopt op naar 22°C. In de nacht zijn er eveneens brede opklaringen. De temperatuur daalt naar 12°C. Dinsdag drijft er bewolking over met in de ochtend opklaringen. In de middag en avond zijn er zonnige perioden. De zwakke wind draait naar het zuidoosten. Met 24°C is het aangenaam warm.

Foto: zon en wolken

Nu op RPL: Mariah Carey - Dreamlover

Nieuwe prijzen voor sportlocaties Utrecht

Logo Geld 3Voor de Utrechtse sportlocaties zijn per 1 augustus nieuwe prijzen vastgesteld. De prijzen staan voor 4 jaar vast met uitzondering van commerciële sportactiviteiten. De reden van de...

prijsveranderingen is het scheef liggen van de verhoudingen tussen de binnensport en buitensport. Het systeem is in de loop der jaren scheef gegroeid tussen verschillende sporten, maar ook tussen de prijzen voor dezelfde sport. Daarnaast heeft de gemeente ook te maken met landelijke en lokale ontwikkelingen die om een nieuw prijzenbeleid sportlocaties vragen.

Het gemeentebestuur zegt het effect door de invoering van het nieuwe beleid en de nieuwe prijzen in de gaten te blijven houden. Zij vindt het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen aan sport doen en dat de sportlocaties goed bezet zijn.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties