Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zon en bewolking

Het Sahara stof en de rook uit Portugal is intussen verdwenen. Vandaag is er aardig wat zon. De zwakke wind is 1 jw juni 2015 koeien 2zuid.

Het kwik loopt op naar 19*C. Vannacht wisselen wolken en opkaringen elkaar af De temperatuur daalt naar 10*C. Donderdag zijn er eveneens zonnige momenten. De zwakke wind is zuidoost. Met 20*C wordt het nog iets warmer.

Nu op RPL: Real Thing - Cant Get By Without You

Nieuwe prijzen voor sportlocaties Utrecht

Logo Geld 3Voor de Utrechtse sportlocaties zijn per 1 augustus nieuwe prijzen vastgesteld. De prijzen staan voor 4 jaar vast met uitzondering van commerciële sportactiviteiten. De reden van de...

prijsveranderingen is het scheef liggen van de verhoudingen tussen de binnensport en buitensport. Het systeem is in de loop der jaren scheef gegroeid tussen verschillende sporten, maar ook tussen de prijzen voor dezelfde sport. Daarnaast heeft de gemeente ook te maken met landelijke en lokale ontwikkelingen die om een nieuw prijzenbeleid sportlocaties vragen.

Het gemeentebestuur zegt het effect door de invoering van het nieuwe beleid en de nieuwe prijzen in de gaten te blijven houden. Zij vindt het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen aan sport doen en dat de sportlocaties goed bezet zijn.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties