Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zon en bewolking

Het Sahara stof en de rook uit Portugal is intussen verdwenen. Vandaag is er aardig wat zon. De zwakke wind is 1 jw juni 2015 koeien 2zuid.

Het kwik loopt op naar 19*C. Vannacht wisselen wolken en opkaringen elkaar af De temperatuur daalt naar 10*C. Donderdag zijn er eveneens zonnige momenten. De zwakke wind is zuidoost. Met 20*C wordt het nog iets warmer.

Nu op RPL: Dua Lipa - New Rules

Groenvlietschool naar De Pijler Zenderpark

Logo SchoolbordDe Groenvlietschool in IJsselstein, onderdeel van de De Pijler, bestaat niet meer. De school was eerder al gefuseerd met Het Baken in het Zenderpark onder de naam De Pijler. Vanaf het...

nieuwe schooljaar gaan de leerkrachten verder op de nieuwe locatie in het Zenderpark met een nieuw onderwijssysteem: het 21e-eeuw leren. Dit is groepsdoorbrekend, heeft meer keuzeruimte voor de leerlingen en is gericht op verschillende niveaus.

De leerkrachten spreken met weemoed over de oude school aan de Lagebiezen. De school had een fijn plein. Overzichtelijk, omsloten met groen, uit de wind in de zon. Maar we nemen de unieke sfeer mee, is hun verdere reactie op de verhuizing.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties