Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Niet al te warm maar wel zon.

Het is vandaag een afwisseling van wolken14468242 1177864905603647 3884166926138594417 o en brede opklaringen. De zwakke wind komt uit het zuidwesten tot zuiden. Het kwik loopt op naar 22°C. In de nacht zijn er eveneens brede opklaringen. De temperatuur daalt naar 12°C. Dinsdag drijft er bewolking over met in de ochtend opklaringen. In de middag en avond zijn er zonnige perioden. De zwakke wind draait naar het zuidoosten. Met 24°C is het aangenaam warm.

Foto: zon en wolken

Nu op RPL: Randy Crawford - One Day I'll Fly Away

Groenvlietschool naar De Pijler Zenderpark

Logo SchoolbordDe Groenvlietschool in IJsselstein, onderdeel van de De Pijler, bestaat niet meer. De school was eerder al gefuseerd met Het Baken in het Zenderpark onder de naam De Pijler. Vanaf het...

nieuwe schooljaar gaan de leerkrachten verder op de nieuwe locatie in het Zenderpark met een nieuw onderwijssysteem: het 21e-eeuw leren. Dit is groepsdoorbrekend, heeft meer keuzeruimte voor de leerlingen en is gericht op verschillende niveaus.

De leerkrachten spreken met weemoed over de oude school aan de Lagebiezen. De school had een fijn plein. Overzichtelijk, omsloten met groen, uit de wind in de zon. Maar we nemen de unieke sfeer mee, is hun verdere reactie op de verhuizing.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties