Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wisselvallig

Een front bracht vannacht en vanochtend vroeg pittige buien. Achter dit buiengebied wordt het droger en ontstaan er opklaringen. De kans op een buitje blijft aanwezig. Vanavond neemt de buien kans weer toe. Er staat een matige zuidwestenwind11390286 1641440149422866 5620355284942692952 n. Warmer dan 18 a 19°C wordt het vandaag niet. Vanavond geeft de thermometer 15°C aan. Vannacht brede opklaringen bij een minimum temperatuur van 13°C. Zondag zier er beter uit. Het is wisselend bewolkt en er zijn brede opklaringen. De matige wind zit in de westhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

Foto: wisselvallig

Nu op RPL: Joseph Falcon - Acadian One-Step

Straatadvocaten voor Goudse zwerfjeugd

Logo kernkrachtGouda is twee straatadvocaten rijker. Een straatadvocaat zorgt actief voor thuisloze zwerfjeugd en jongeren die op straat dreigen te eindigen. Twee jaar geleden telde Gouda 30 dakloze...

jongeren maar straatadvocaat Joost Buijtendorp zegt in het AD dat als hij om zich heen kijkt het er wel meer zijn geworden.

De Stichting KernKracht, de belangenorganisatie ter bevordering van psychische, sociale en maatschappelijke gezondheid in Gouda, heeft besloten speciaal voor die doelgroep twee straatadvocaten in dienst te nemen. Het gaat in de eerste plaats om jongeren van 17 tot 27 jaar maar personen die net jonger of ouder zijn kunnen ook gebruik maken van de hulp. Voorlopig is er 32 uur per week een straatadvocaat aanwezig in Gouda.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties