Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Niet al te warm maar wel zon.

Het is vandaag een afwisseling van wolken14468242 1177864905603647 3884166926138594417 o en brede opklaringen. De zwakke wind komt uit het zuidwesten tot zuiden. Het kwik loopt op naar 22°C. In de nacht zijn er eveneens brede opklaringen. De temperatuur daalt naar 12°C. Dinsdag drijft er bewolking over met in de ochtend opklaringen. In de middag en avond zijn er zonnige perioden. De zwakke wind draait naar het zuidoosten. Met 24°C is het aangenaam warm.

Foto: zon en wolken

Nu op RPL: Randy Crawford - One Day I'll Fly Away

Toekomstige Omgevingswet daagt uit

Logo WaterpeilDe Omgevingswet die in 2018 in werking treedt, daagt uit tot nieuwe samenwerking in de provincie Utrecht. Dat hebben gemeenten, omgevingsdiensten, waterschappen...

drinkwaterbedrijven en de provincie geconcludeerd na een bijeenkomst over de vraag wat de gevolgen van de toekomstige wet op het beleid voor bodem en grondwater zijn. Met de Omgevingswet wil de overheid het systeem ‘eenvoudig beter’ maken.

In het najaar volgt een voorlopig rapport dat een bijdrage levert voor de Omgevingsvisie, Omgevingsverordening en het Regionale Waterprogramma. Vragen als hoe pakken we de verantwoordelijkheid voor een schonere bodem en grondwater op, en hoe maken we optimaal gebruik van elkaars kennis en kunde worden in het rapport opgesteld.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties