Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zon en bewolking

Het Sahara stof en de rook uit Portugal is intussen verdwenen. Vandaag is er aardig wat zon. De zwakke wind is 1 jw juni 2015 koeien 2zuid.

Het kwik loopt op naar 19*C. Vannacht wisselen wolken en opkaringen elkaar af De temperatuur daalt naar 10*C. Donderdag zijn er eveneens zonnige momenten. De zwakke wind is zuidoost. Met 20*C wordt het nog iets warmer.

Nu op RPL: Real Thing - Cant Get By Without You

Gemeentehuis een van de zuinigste van Nederland

Logo stadhuis2Volgens teammanager Edward van den Elshout en projectleider Bart Atema krijgt Woerden een van de modernste en zuinigste stadhuizen van het land. De bouw van het stadhuis ligt op...

schema ondanks het ongeval op het terrein en de vondst van asbest. Van den Elshout zegt in het AD dat het nieuwe onderkomen duurzaam en gasloos wordt. Het energieniveau gaat van G plus naar A plusplus en het is zelfs mogelijk om het gebouw met enkele maatregelen helemaal klimaatneutraal te maken.

De grootste verandering zal zijn dat de hoofdingang aan de andere kant van het gebouw komt en dat het Regionaal Historisch Centrum een eigen entree heeft. Op verschillende plekken in het gebouw komen er verwijzingen naar de omgeving, zo komt er in aan het plafond in de raadzaal een kunstwerk in de vorm van de Woerdense Singel.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties