Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Niet al te warm maar wel zon.

Het is vandaag een afwisseling van wolken14468242 1177864905603647 3884166926138594417 o en brede opklaringen. De zwakke wind komt uit het zuidwesten tot zuiden. Het kwik loopt op naar 22°C. In de nacht zijn er eveneens brede opklaringen. De temperatuur daalt naar 12°C. Dinsdag drijft er bewolking over met in de ochtend opklaringen. In de middag en avond zijn er zonnige perioden. De zwakke wind draait naar het zuidoosten. Met 24°C is het aangenaam warm.

Foto: zon en wolken

Nu op RPL: Randy Crawford - One Day I'll Fly Away

Gemeentehuis een van de zuinigste van Nederland

Logo stadhuis2Volgens teammanager Edward van den Elshout en projectleider Bart Atema krijgt Woerden een van de modernste en zuinigste stadhuizen van het land. De bouw van het stadhuis ligt op...

schema ondanks het ongeval op het terrein en de vondst van asbest. Van den Elshout zegt in het AD dat het nieuwe onderkomen duurzaam en gasloos wordt. Het energieniveau gaat van G plus naar A plusplus en het is zelfs mogelijk om het gebouw met enkele maatregelen helemaal klimaatneutraal te maken.

De grootste verandering zal zijn dat de hoofdingang aan de andere kant van het gebouw komt en dat het Regionaal Historisch Centrum een eigen entree heeft. Op verschillende plekken in het gebouw komen er verwijzingen naar de omgeving, zo komt er in aan het plafond in de raadzaal een kunstwerk in de vorm van de Woerdense Singel.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties