Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Niet al te warm maar wel zon.

Het is vandaag een afwisseling van wolken14468242 1177864905603647 3884166926138594417 o en brede opklaringen. De zwakke wind komt uit het zuidwesten tot zuiden. Het kwik loopt op naar 22°C. In de nacht zijn er eveneens brede opklaringen. De temperatuur daalt naar 12°C. Dinsdag drijft er bewolking over met in de ochtend opklaringen. In de middag en avond zijn er zonnige perioden. De zwakke wind draait naar het zuidoosten. Met 24°C is het aangenaam warm.

Foto: zon en wolken

Nu op RPL: Randy Crawford - One Day I'll Fly Away

Man ernstig gewond bij werkzaamheden

Logo Trauma Helicopter1Tijdens werkzaamheden in een woning aan de Dorpsstraat in Harmelen is een Poolse man zwaargewond geraakt. Meerdere mannen waren in het pand aan het werk toen het ongeluk...

gebeurde. De mannen probeerden het slachtoffer in hun auto te leggen om hem naar het ziekenhuis te vervoeren, maar doordat de man het bewustzijn verloor werd alsnog de ambulance gebeld. Ook werd de traumahelikopter nog ingeschakeld vanwege de ernst van de verwondingen.

Het slachtoffer is met een grote hoofdwond naar het ziekenhuis gebracht. De arbeidsinspectie doet onderzoek naar het ongeval.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties