Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Niet al te warm maar wel zon.

Het is vandaag een afwisseling van wolken14468242 1177864905603647 3884166926138594417 o en brede opklaringen. De zwakke wind komt uit het zuidwesten tot zuiden. Het kwik loopt op naar 22°C. In de nacht zijn er eveneens brede opklaringen. De temperatuur daalt naar 12°C. Dinsdag drijft er bewolking over met in de ochtend opklaringen. In de middag en avond zijn er zonnige perioden. De zwakke wind draait naar het zuidoosten. Met 24°C is het aangenaam warm.

Foto: zon en wolken

Nu op RPL: Randy Crawford - One Day I'll Fly Away

Vragen van de VVD aangaande jeugdzorg zaak

Logo Brief 2De VVD Woerden heeft in een brief aan de gemeente vragen gesteld over een uitspraak in een jeugdzorgzaak in Geldermalsen waarbij een gezin met 2 probleemkinderen van de...

gemeente geld ontving dat te weinig was om in de hulpvraag te voorzien. De rechter oordeelde dat het toegekende bedrag niet rechtsgeldig was, omdat de gemeente niet bevoegd is de bedragen vast te stellen. De rechter heeft geëist dat er een gemeentelijke verordening jeugdhulp gemaakt moet worden.

De fractie van VVD Woerden heeft aan het college van B en W herhaaldelijk vragen hierover gesteld maar die konden niet duidelijk worden beantwoord. De VVD vraagt zich onder andere af of Woerden een verordening met de tarieven voor jeugdhulp ter bespreking en ter stemming heeft voorgelegd en of er in Woerden ook zaken zijn waarbij er voor jeugdhulp minder budget beschikbaar is gesteld dan nodig was.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties