Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zon en bewolking

Het Sahara stof en de rook uit Portugal is intussen verdwenen. Vandaag is er aardig wat zon. De zwakke wind is 1 jw juni 2015 koeien 2zuid.

Het kwik loopt op naar 19*C. Vannacht wisselen wolken en opkaringen elkaar af De temperatuur daalt naar 10*C. Donderdag zijn er eveneens zonnige momenten. De zwakke wind is zuidoost. Met 20*C wordt het nog iets warmer.

Nu op RPL: Dua Lipa - New Rules

Vragen van de VVD aangaande jeugdzorg zaak

Logo Brief 2De VVD Woerden heeft in een brief aan de gemeente vragen gesteld over een uitspraak in een jeugdzorgzaak in Geldermalsen waarbij een gezin met 2 probleemkinderen van de...

gemeente geld ontving dat te weinig was om in de hulpvraag te voorzien. De rechter oordeelde dat het toegekende bedrag niet rechtsgeldig was, omdat de gemeente niet bevoegd is de bedragen vast te stellen. De rechter heeft geëist dat er een gemeentelijke verordening jeugdhulp gemaakt moet worden.

De fractie van VVD Woerden heeft aan het college van B en W herhaaldelijk vragen hierover gesteld maar die konden niet duidelijk worden beantwoord. De VVD vraagt zich onder andere af of Woerden een verordening met de tarieven voor jeugdhulp ter bespreking en ter stemming heeft voorgelegd en of er in Woerden ook zaken zijn waarbij er voor jeugdhulp minder budget beschikbaar is gesteld dan nodig was.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties