Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Niet al te warm maar wel zon.

Het is vandaag een afwisseling van wolken14468242 1177864905603647 3884166926138594417 o en brede opklaringen. De zwakke wind komt uit het zuidwesten tot zuiden. Het kwik loopt op naar 22°C. In de nacht zijn er eveneens brede opklaringen. De temperatuur daalt naar 12°C. Dinsdag drijft er bewolking over met in de ochtend opklaringen. In de middag en avond zijn er zonnige perioden. De zwakke wind draait naar het zuidoosten. Met 24°C is het aangenaam warm.

Foto: zon en wolken

Nu op RPL: Randy Crawford - One Day I'll Fly Away

Bewoners Van Kempensingel willen 30-km zone

Logo 30kmBewoners aan de Burgemeester H.G. van Kempensingel in Woerden willen dat er een 30-km zone wordt ingesteld in hun straat. Zij klagen over het drukke verkeer langs de singel en de grote...

hoeveelheid fijnstof die hierdoor door de lucht zweeft. Bovendien worden fietsers, waaronder scholieren en ouderen, met de huidige snelheid van 50 km/uur in gevaar gebracht, vinden de bewoners.

Via een massaal getekende petitie vragen zij het college van B&W en de gemeenteraad de maximum snelheid te verlagen naar 30 km/uur. Voorgesteld wordt de Zandwijksingel, waar nu eenrichtingverkeer geldt, in beide richtingen open te stellen. Volgens de indieners van de petitie zal door de voorgestelde maatregelen de verkeersdruk in hun straat verminderen en wordt het voor het doorgaande verkeer minder aantrekkelijk om over de Van Kempensingel te rijden.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties