Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zon en bewolking

Het Sahara stof en de rook uit Portugal is intussen verdwenen. Vandaag is er aardig wat zon. De zwakke wind is 1 jw juni 2015 koeien 2zuid.

Het kwik loopt op naar 19*C. Vannacht wisselen wolken en opkaringen elkaar af De temperatuur daalt naar 10*C. Donderdag zijn er eveneens zonnige momenten. De zwakke wind is zuidoost. Met 20*C wordt het nog iets warmer.

Nu op RPL: Dua Lipa - New Rules

Bewoners Van Kempensingel willen 30-km zone

Logo 30kmBewoners aan de Burgemeester H.G. van Kempensingel in Woerden willen dat er een 30-km zone wordt ingesteld in hun straat. Zij klagen over het drukke verkeer langs de singel en de grote...

hoeveelheid fijnstof die hierdoor door de lucht zweeft. Bovendien worden fietsers, waaronder scholieren en ouderen, met de huidige snelheid van 50 km/uur in gevaar gebracht, vinden de bewoners.

Via een massaal getekende petitie vragen zij het college van B&W en de gemeenteraad de maximum snelheid te verlagen naar 30 km/uur. Voorgesteld wordt de Zandwijksingel, waar nu eenrichtingverkeer geldt, in beide richtingen open te stellen. Volgens de indieners van de petitie zal door de voorgestelde maatregelen de verkeersdruk in hun straat verminderen en wordt het voor het doorgaande verkeer minder aantrekkelijk om over de Van Kempensingel te rijden.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties