Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Vandaag nog vrij zonnigmeesj1000 weer.

Vandaag kunnen we nog genieten van zonnig najaarsweer. In de ochtend lost de bewolking grotendeels op en is er ruimte voor de zon. Er staat een zwakke zuidoostenwind. Het kwik loopt op naar 21°C. In de nacht neemt de bewolking toe en later gaan er enkele buien vallen. De temperatuur daalt naar 13°C. Vrijdag slaat het weer om en zien we de andere kant van de herfst. In de ochtend zijn er nog opklaringen en valt er al een bui. In de middag is het bewolkt en valt er regen. De matige tot vrij krachtige wind draait naar het zuidwesten. Met 15°C is het een stuk frisser dan de afgelopen dagen.

Foto: herfst in het Brediusbos

Nu op RPL: Kelly Clarkson - My Life Would Suck Without You

Provincie verwijdert afmeerpalen in Oude Rijn

Logo MeerpaalDe provincie Zuid-Holland is deze week begonnen met het verwijderen van de afmeerpalen voor vracht- en rederijschepen in de Oude Rijn langs de Oudshoornseweg. Omwonenden...

hebben al tijden geklaagd over het afmeren van met name vrachtschepen. Volgens de bewoners belemmeren de schepen het uitzicht en is er sprake van geluidsoverlast.

Een provinciewoordvoerder laat weten dat de meerpalen worden verwijderd omdat ze te dicht bij de Albert Schweitzerbrug zijn geplaatst. Bovendien zouden er teveel aanlegplaatsen zijn gemaakt langs de Oude Rijn.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties