Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Regen en buien

Een omvangrijk regengebied trekt van west naar oost over ons land en doet ook onze omgeving aan. Het is vandaag bewolkt en er valt lichte regen. In de middag vallen er buien. Op het eind van de middag wordt het droog en even later en ook in de avond klaart het op. De matige en later vrij krachtige wind is zuidwest. Het kwik loopt op naar 21°C. Vannacht zijn er brede opklaringen en daalt de temperatuur naar 15°C. Vrijdag is het wisselend bewolkt en vallen er in de ochtend buien. Af en toe zien we de zon. In de middag is het droog en is er steeds meer ruimte voor de zon. De matige wind blijft zuidwest. Met 20°C is het relatief53760108816 fris.

Foto:nat weer

Nu op RPL: Raadsvergadering

Provincie verwijdert afmeerpalen in Oude Rijn

Logo MeerpaalDe provincie Zuid-Holland is deze week begonnen met het verwijderen van de afmeerpalen voor vracht- en rederijschepen in de Oude Rijn langs de Oudshoornseweg. Omwonenden...

hebben al tijden geklaagd over het afmeren van met name vrachtschepen. Volgens de bewoners belemmeren de schepen het uitzicht en is er sprake van geluidsoverlast.

Een provinciewoordvoerder laat weten dat de meerpalen worden verwijderd omdat ze te dicht bij de Albert Schweitzerbrug zijn geplaatst. Bovendien zouden er teveel aanlegplaatsen zijn gemaakt langs de Oude Rijn.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties