Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Vandaag nog vrij zonnigmeesj1000 weer.

Vandaag kunnen we nog genieten van zonnig najaarsweer. In de ochtend lost de bewolking grotendeels op en is er ruimte voor de zon. Er staat een zwakke zuidoostenwind. Het kwik loopt op naar 21°C. In de nacht neemt de bewolking toe en later gaan er enkele buien vallen. De temperatuur daalt naar 13°C. Vrijdag slaat het weer om en zien we de andere kant van de herfst. In de ochtend zijn er nog opklaringen en valt er al een bui. In de middag is het bewolkt en valt er regen. De matige tot vrij krachtige wind draait naar het zuidwesten. Met 15°C is het een stuk frisser dan de afgelopen dagen.

Foto: herfst in het Brediusbos

Nu op RPL: Kelly Clarkson - My Life Would Suck Without You

Molkenboer niet bang na bedreiging

Logo Victor MolkenboerIn een artikel in het AD geeft burgemeester Victor Molkenboer aan niet bang te zijn na de bedreiging die op het asfalt van de Hollandbaan aan zijn adres werd geuit. Wel vindt hij dat zo’n...

ondermijning van het gezag ontoelaatbaar is.

De aangifte die burgemeester Victor Molkenboer, pas terug van vakantie, later deze week doet van doodsbedreiging is, omdat het gezag van de functie van burgemeester in het geding is. Hij kan niet zeggen of de bedreiging een gevolg is van de recente aanpak van de drugsscene in Woerden. Hij vindt dat het beleid niet nieuw is, alleen geïntensiveerd.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties