Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Regen en buien

Een omvangrijk regengebied trekt van west naar oost over ons land en doet ook onze omgeving aan. Het is vandaag bewolkt en er valt lichte regen. In de middag vallen er buien. Op het eind van de middag wordt het droog en even later en ook in de avond klaart het op. De matige en later vrij krachtige wind is zuidwest. Het kwik loopt op naar 21°C. Vannacht zijn er brede opklaringen en daalt de temperatuur naar 15°C. Vrijdag is het wisselend bewolkt en vallen er in de ochtend buien. Af en toe zien we de zon. In de middag is het droog en is er steeds meer ruimte voor de zon. De matige wind blijft zuidwest. Met 20°C is het relatief53760108816 fris.

Foto:nat weer

Nu op RPL: Raadsvergadering

Molkenboer niet bang na bedreiging

Logo Victor MolkenboerIn een artikel in het AD geeft burgemeester Victor Molkenboer aan niet bang te zijn na de bedreiging die op het asfalt van de Hollandbaan aan zijn adres werd geuit. Wel vindt hij dat zo’n...

ondermijning van het gezag ontoelaatbaar is.

De aangifte die burgemeester Victor Molkenboer, pas terug van vakantie, later deze week doet van doodsbedreiging is, omdat het gezag van de functie van burgemeester in het geding is. Hij kan niet zeggen of de bedreiging een gevolg is van de recente aanpak van de drugsscene in Woerden. Hij vindt dat het beleid niet nieuw is, alleen geïntensiveerd.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties