Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Vandaag nog vrij zonnigmeesj1000 weer.

Vandaag kunnen we nog genieten van zonnig najaarsweer. In de ochtend lost de bewolking grotendeels op en is er ruimte voor de zon. Er staat een zwakke zuidoostenwind. Het kwik loopt op naar 21°C. In de nacht neemt de bewolking toe en later gaan er enkele buien vallen. De temperatuur daalt naar 13°C. Vrijdag slaat het weer om en zien we de andere kant van de herfst. In de ochtend zijn er nog opklaringen en valt er al een bui. In de middag is het bewolkt en valt er regen. De matige tot vrij krachtige wind draait naar het zuidwesten. Met 15°C is het een stuk frisser dan de afgelopen dagen.

Foto: herfst in het Brediusbos

Nu op RPL: Kelly Clarkson - My Life Would Suck Without You

Utrechters het liefst op strandvakantie

Logo Zee87% van de Utrechters is van plan om in 2017 op vakantie te gaan, dit blijkt uit onderzoek in opdracht van de onafhankelijke reiszoekmachine momondo.nl. 39% van deze Utrechtse...

vakantiegangers heeft plannen om de vakantie aan het strand door te brengen. Ook stedentrips (30%) en het huren van een vakantiehuisje (28%) zijn populaire vakanties. Daarna volgen kamperen, rondreizen, wintersport, actieve vakanties, cruises en gezondheidsvakanties. 13% van de Utrechters geeft aan dit jaar helemaal geen vakantie gepland te hebben en de vrije dagen thuis door te brengen.

Gemiddeld wordt verwacht dat er de komende zomervakantie tussen de € 1.600 en € 4.100 zal worden uitgegeven. Bijna de helft van de Utrechters spaart voor een vakantie.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties