Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Regen en buien

Een omvangrijk regengebied trekt van west naar oost over ons land en doet ook onze omgeving aan. Het is vandaag bewolkt en er valt lichte regen. In de middag vallen er buien. Op het eind van de middag wordt het droog en even later en ook in de avond klaart het op. De matige en later vrij krachtige wind is zuidwest. Het kwik loopt op naar 21°C. Vannacht zijn er brede opklaringen en daalt de temperatuur naar 15°C. Vrijdag is het wisselend bewolkt en vallen er in de ochtend buien. Af en toe zien we de zon. In de middag is het droog en is er steeds meer ruimte voor de zon. De matige wind blijft zuidwest. Met 20°C is het relatief53760108816 fris.

Foto:nat weer

Nu op RPL: Raadsvergadering

Utrechters het liefst op strandvakantie

Logo Zee87% van de Utrechters is van plan om in 2017 op vakantie te gaan, dit blijkt uit onderzoek in opdracht van de onafhankelijke reiszoekmachine momondo.nl. 39% van deze Utrechtse...

vakantiegangers heeft plannen om de vakantie aan het strand door te brengen. Ook stedentrips (30%) en het huren van een vakantiehuisje (28%) zijn populaire vakanties. Daarna volgen kamperen, rondreizen, wintersport, actieve vakanties, cruises en gezondheidsvakanties. 13% van de Utrechters geeft aan dit jaar helemaal geen vakantie gepland te hebben en de vrije dagen thuis door te brengen.

Gemiddeld wordt verwacht dat er de komende zomervakantie tussen de € 1.600 en € 4.100 zal worden uitgegeven. Bijna de helft van de Utrechters spaart voor een vakantie.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties