Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Vandaag nog vrij zonnigmeesj1000 weer.

Vandaag kunnen we nog genieten van zonnig najaarsweer. In de ochtend lost de bewolking grotendeels op en is er ruimte voor de zon. Er staat een zwakke zuidoostenwind. Het kwik loopt op naar 21°C. In de nacht neemt de bewolking toe en later gaan er enkele buien vallen. De temperatuur daalt naar 13°C. Vrijdag slaat het weer om en zien we de andere kant van de herfst. In de ochtend zijn er nog opklaringen en valt er al een bui. In de middag is het bewolkt en valt er regen. De matige tot vrij krachtige wind draait naar het zuidwesten. Met 15°C is het een stuk frisser dan de afgelopen dagen.

Foto: herfst in het Brediusbos

Nu op RPL: Kelly Clarkson - My Life Would Suck Without You

Hospice Oudewater heeft nieuwe coördinatrice

Logo Hospice OudewaterHospice Oudewater heeft sinds 1 augustus een nieuwe coördinatrice. Mary-Ann Eijs heeft het stokje officieel overgenomen van Caroline de Boer die onverwacht naar het grotere hospice...

De Mantelmeeuw in Woerden is gegaan. Mary-Ann heeft veel ervaring, zij heeft 40 jaar in de zorg met verstandelijk beperkten gewerkt. Wat haar ook erg aanspreekt is dat de gasten echt centraal staan en alle neuzen dezelfde kant op staan, zegt Mary-Ann.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties