Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Regen en buien

Een omvangrijk regengebied trekt van west naar oost over ons land en doet ook onze omgeving aan. Het is vandaag bewolkt en er valt lichte regen. In de middag vallen er buien. Op het eind van de middag wordt het droog en even later en ook in de avond klaart het op. De matige en later vrij krachtige wind is zuidwest. Het kwik loopt op naar 21°C. Vannacht zijn er brede opklaringen en daalt de temperatuur naar 15°C. Vrijdag is het wisselend bewolkt en vallen er in de ochtend buien. Af en toe zien we de zon. In de middag is het droog en is er steeds meer ruimte voor de zon. De matige wind blijft zuidwest. Met 20°C is het relatief53760108816 fris.

Foto:nat weer

Nu op RPL: Raadsvergadering

Hospice Oudewater heeft nieuwe coördinatrice

Logo Hospice OudewaterHospice Oudewater heeft sinds 1 augustus een nieuwe coördinatrice. Mary-Ann Eijs heeft het stokje officieel overgenomen van Caroline de Boer die onverwacht naar het grotere hospice...

De Mantelmeeuw in Woerden is gegaan. Mary-Ann heeft veel ervaring, zij heeft 40 jaar in de zorg met verstandelijk beperkten gewerkt. Wat haar ook erg aanspreekt is dat de gasten echt centraal staan en alle neuzen dezelfde kant op staan, zegt Mary-Ann.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties