Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Regen en buien

Een omvangrijk regengebied trekt van west naar oost over ons land en doet ook onze omgeving aan. Het is vandaag bewolkt en er valt lichte regen. In de middag vallen er buien. Op het eind van de middag wordt het droog en even later en ook in de avond klaart het op. De matige en later vrij krachtige wind is zuidwest. Het kwik loopt op naar 21°C. Vannacht zijn er brede opklaringen en daalt de temperatuur naar 15°C. Vrijdag is het wisselend bewolkt en vallen er in de ochtend buien. Af en toe zien we de zon. In de middag is het droog en is er steeds meer ruimte voor de zon. De matige wind blijft zuidwest. Met 20°C is het relatief53760108816 fris.

Foto:nat weer

Nu op RPL: Raadsvergadering

Utrecht onderzoekt mogelijkheid deelfiets

Logo FietsIn Utrecht is de vraag gerezen of de deelfiets er gaat komen. Promovendus Arnoud van Waes deed bij de Universiteit van Utrecht onderzoek naar dit nieuwe fenomeen in grote steden.

Een deelfiets is een fiets die je lokaliseert via een app en je opent er ook meteen het slot mee. Er is ook kritiek op de opkomst van de deelfiets. Grote steden vrezen dat er daardoor nog meer fietsen in het straatbeeld bij komen terwijl er al zo weinig plek is om je rijwiel te parkeren.

Op dit moment wordt de deelfiets vooral gebruikt in de Randstad. Het is onduidelijk wanneer ze in Utrecht voor het eerst te gebruiken zijn.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties