Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Vandaag nog vrij zonnigmeesj1000 weer.

Vandaag kunnen we nog genieten van zonnig najaarsweer. In de ochtend lost de bewolking grotendeels op en is er ruimte voor de zon. Er staat een zwakke zuidoostenwind. Het kwik loopt op naar 21°C. In de nacht neemt de bewolking toe en later gaan er enkele buien vallen. De temperatuur daalt naar 13°C. Vrijdag slaat het weer om en zien we de andere kant van de herfst. In de ochtend zijn er nog opklaringen en valt er al een bui. In de middag is het bewolkt en valt er regen. De matige tot vrij krachtige wind draait naar het zuidwesten. Met 15°C is het een stuk frisser dan de afgelopen dagen.

Foto: herfst in het Brediusbos

Nu op RPL: Kelly Clarkson - My Life Would Suck Without You

Utrecht onderzoekt mogelijkheid deelfiets

Logo FietsIn Utrecht is de vraag gerezen of de deelfiets er gaat komen. Promovendus Arnoud van Waes deed bij de Universiteit van Utrecht onderzoek naar dit nieuwe fenomeen in grote steden.

Een deelfiets is een fiets die je lokaliseert via een app en je opent er ook meteen het slot mee. Er is ook kritiek op de opkomst van de deelfiets. Grote steden vrezen dat er daardoor nog meer fietsen in het straatbeeld bij komen terwijl er al zo weinig plek is om je rijwiel te parkeren.

Op dit moment wordt de deelfiets vooral gebruikt in de Randstad. Het is onduidelijk wanneer ze in Utrecht voor het eerst te gebruiken zijn.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties