Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Regen en buien

Een omvangrijk regengebied trekt van west naar oost over ons land en doet ook onze omgeving aan. Het is vandaag bewolkt en er valt lichte regen. In de middag vallen er buien. Op het eind van de middag wordt het droog en even later en ook in de avond klaart het op. De matige en later vrij krachtige wind is zuidwest. Het kwik loopt op naar 21°C. Vannacht zijn er brede opklaringen en daalt de temperatuur naar 15°C. Vrijdag is het wisselend bewolkt en vallen er in de ochtend buien. Af en toe zien we de zon. In de middag is het droog en is er steeds meer ruimte voor de zon. De matige wind blijft zuidwest. Met 20°C is het relatief53760108816 fris.

Foto:nat weer

Nu op RPL: Raadsvergadering

Waarschuwing voor fietsers

Logo Fietspad tegelsWijkagenten van Bodegraven-Reeuwijk hebben op Twitter een waarschuwing doen uitgaan voor fietsers in Reeuwijk. Door de hevige regenval zijn op het op het Zoutmanterrein tegels...

verzakt en ook op de Notaris D’ Aumerielaan in Reeuwijk is een flinke bult in de weg ontstaan. De gemeente is op de hoogte gesteld en gaat de schade verhelpen.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties