Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Regen en buien

Een omvangrijk regengebied trekt van west naar oost over ons land en doet ook onze omgeving aan. Het is vandaag bewolkt en er valt lichte regen. In de middag vallen er buien. Op het eind van de middag wordt het droog en even later en ook in de avond klaart het op. De matige en later vrij krachtige wind is zuidwest. Het kwik loopt op naar 21°C. Vannacht zijn er brede opklaringen en daalt de temperatuur naar 15°C. Vrijdag is het wisselend bewolkt en vallen er in de ochtend buien. Af en toe zien we de zon. In de middag is het droog en is er steeds meer ruimte voor de zon. De matige wind blijft zuidwest. Met 20°C is het relatief53760108816 fris.

Foto:nat weer

Nu op RPL: Raadsvergadering

Museum Speelklok genomineerd voor stimuleringsprijs

Logo Museum De SpeelklokMuseum Speelklok in Utrecht is met het project “Tastbare Muziek” genomineerd voor de RAAK – stimuleringsprijs. Met dit programma ontwikkelt het museum meerdere permanente...

rondleidingen voor en door blinden en slechtzienden. Met de te winnen 25.000 euro kan Museum Speelklok structureel toegankelijker gemaakt worden voor blinden en slechtzienden.

Toekenning van de prijs is afhankelijk van het aantal op dit programma uitgebrachte stemmen. Stemmen kan tot uiterlijk 10 september.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties