Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Vandaag nog vrij zonnigmeesj1000 weer.

Vandaag kunnen we nog genieten van zonnig najaarsweer. In de ochtend lost de bewolking grotendeels op en is er ruimte voor de zon. Er staat een zwakke zuidoostenwind. Het kwik loopt op naar 21°C. In de nacht neemt de bewolking toe en later gaan er enkele buien vallen. De temperatuur daalt naar 13°C. Vrijdag slaat het weer om en zien we de andere kant van de herfst. In de ochtend zijn er nog opklaringen en valt er al een bui. In de middag is het bewolkt en valt er regen. De matige tot vrij krachtige wind draait naar het zuidwesten. Met 15°C is het een stuk frisser dan de afgelopen dagen.

Foto: herfst in het Brediusbos

Nu op RPL: Kelly Clarkson - My Life Would Suck Without You

Museum Speelklok genomineerd voor stimuleringsprijs

Logo Museum De SpeelklokMuseum Speelklok in Utrecht is met het project “Tastbare Muziek” genomineerd voor de RAAK – stimuleringsprijs. Met dit programma ontwikkelt het museum meerdere permanente...

rondleidingen voor en door blinden en slechtzienden. Met de te winnen 25.000 euro kan Museum Speelklok structureel toegankelijker gemaakt worden voor blinden en slechtzienden.

Toekenning van de prijs is afhankelijk van het aantal op dit programma uitgebrachte stemmen. Stemmen kan tot uiterlijk 10 september.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties