Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Vandaag nog vrij zonnigmeesj1000 weer.

Vandaag kunnen we nog genieten van zonnig najaarsweer. In de ochtend lost de bewolking grotendeels op en is er ruimte voor de zon. Er staat een zwakke zuidoostenwind. Het kwik loopt op naar 21°C. In de nacht neemt de bewolking toe en later gaan er enkele buien vallen. De temperatuur daalt naar 13°C. Vrijdag slaat het weer om en zien we de andere kant van de herfst. In de ochtend zijn er nog opklaringen en valt er al een bui. In de middag is het bewolkt en valt er regen. De matige tot vrij krachtige wind draait naar het zuidwesten. Met 15°C is het een stuk frisser dan de afgelopen dagen.

Foto: herfst in het Brediusbos

Nu op RPL: Kelly Clarkson - My Life Would Suck Without You

Woerden zonder starterslening

Logo Geld 10Woerden is een van de weinige gemeentes in de regio die geen regeling heeft voor startersleningen. Dat blijkt uit cijfers van het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting. De lening is bedoeld...

voor mensen die voor het eerst een huis kopen, vooral om jonge mensen naar de gemeente te trekken. Het maximaal te lenen bedrag varieert meestal tussen de 20.000 en 50.000 euro. Op dit moment bieden 222 van de 388 gemeenten de starterslening aan. Woerden zit daar dus niet bij.

In de regio valt op dat in de gemeenten Oudewater, Lopik en IJsselstein het maximaal te lenen bedrag op 30.000 euro ligt. Nieuwegein biedt financiële hulp aan voor maximaal 25.000 euro. In Bodegraven-Reeuwijk worden starters voor maximaal 20.000 euro ondersteund en in Nieuwkoop is dat 17.500 euro.

De gemeente Utrecht biedt - net als Woerden - geen starterslening aan en dat geldt ook voor Montfoort, Stichtse Vecht en De Ronde Venen.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties